Ιατρικός Τουρισμός

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Φτιάξε ένα δυνατό βιογραφικό!
Διεκδίκησε μια θέση εργασίας

 

Το βιογραφικό σου είσαι εσύ και είναι βασικό κριτήριο για την είσοδό σου ή την επανένταξη σου στην αγορά εργασίας. Τι πρέπει όμως να εντάξουμε στο βιογραφικό μας για να πετύχουμε στην αγορά εργασίας;

Υπάρχουν πραγματικά πολλά στοιχεία τα οποία μπορείς να εντάξεις στο βιογραφικό σου, ακόμα και αν η προϋπηρεσία σου δεν είναι μεγάλη. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το βιογραφικό σου:

  • Προσωπικές πληροφορίες: Το όνομα, τη διεύθυνσή σου, τρόποι επικοινωνίας: τηλέφωνα επικοινωνίας, email.
  • Εργασιακοί Στόχοι: Σε μια πρόταση περίγραψε τους εργασιακούς σου στόχους. Μια τέτοια πληροφορία δίνει σαφή εικόνα τι ακριβώς αναζητάς.
  • Εκπαίδευση: Ξεκίνησε από τον πιο πρόσφατο τίτλο σπουδών που έχεις αποκτήσει.
  • Επαγγελματική Εμπειρία: Γράψε όλες τις εταιρείες για τις οποίες έχεις εργαστεί, μην ξεχάσεις τις εθελοντικές εργασίες.
  • Καθήκοντα: Δώσε μια περίληψη καθηκόντων αρχίζοντας από τα πιο σημαντικά, τα πιο χρονοβόρα, ή αυτά τα οποία εμπεριείχαν την περισσότερη ευθύνη. Μην αναφέρεις περισσότερα από πέντε καθήκοντα για την κάθε εργασία.
  • Σχετικά Προσόντα: Δημιούργησε μια λίστα με τις ικανότητες και τα προσόντα σου τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά για την οποία έστειλες το βιογραφικό σου.
  • Συστάσεις: Οι συστάσεις δεν πρέπει να μπαίνουν στο βιογραφικό, αλλά να είσαι πάντα έτοιμος να δώσεις ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που μπορούν να δώσουν συστάσεις ακόμα και στη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης.

Η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ θα δημιουργήσει για σένα ένα εξατομικευμένο βιογραφικό και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη συνέντευξη!

Έχεις απορίες; Θα χαρούμε να τις απαντήσουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 90 29 780 ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Περιοχή Διαμονής

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Τα σχόλια είναι ανενεργά σε αυτή την ανάρτηση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr