Ιατρικός Τουρισμός

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Φτιάξε ένα δυνατό βιογραφικό!
Διεκδίκησε μια θέση εργασίας

 

Το βιογραφικό σου είσαι εσύ και είναι βασικό κριτήριο για την είσοδό σου ή την επανένταξη σου στην αγορά εργασίας. Τι πρέπει όμως να εντάξουμε στο βιογραφικό μας για να πετύχουμε στην αγορά εργασίας;

Υπάρχουν πραγματικά πολλά στοιχεία τα οποία μπορείς να εντάξεις στο βιογραφικό σου, ακόμα και αν η προϋπηρεσία σου δεν είναι μεγάλη. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το βιογραφικό σου:

  • Προσωπικές πληροφορίες: Το όνομα, τη διεύθυνσή σου, τρόποι επικοινωνίας: τηλέφωνα επικοινωνίας, email.
  • Εργασιακοί Στόχοι: Σε μια πρόταση περίγραψε τους εργασιακούς σου στόχους. Μια τέτοια πληροφορία δίνει σαφή εικόνα τι ακριβώς αναζητάς.
  • Εκπαίδευση: Ξεκίνησε από τον πιο πρόσφατο τίτλο σπουδών που έχεις αποκτήσει.
  • Επαγγελματική Εμπειρία: Γράψε όλες τις εταιρείες για τις οποίες έχεις εργαστεί, μην ξεχάσεις τις εθελοντικές εργασίες.
  • Καθήκοντα: Δώσε μια περίληψη καθηκόντων αρχίζοντας από τα πιο σημαντικά, τα πιο χρονοβόρα, ή αυτά τα οποία εμπεριείχαν την περισσότερη ευθύνη. Μην αναφέρεις περισσότερα από πέντε καθήκοντα για την κάθε εργασία.
  • Σχετικά Προσόντα: Δημιούργησε μια λίστα με τις ικανότητες και τα προσόντα σου τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά για την οποία έστειλες το βιογραφικό σου.
  • Συστάσεις: Οι συστάσεις δεν πρέπει να μπαίνουν στο βιογραφικό, αλλά να είσαι πάντα έτοιμος να δώσεις ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που μπορούν να δώσουν συστάσεις ακόμα και στη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης.

Η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ θα δημιουργήσει για σένα ένα εξατομικευμένο βιογραφικό και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη συνέντευξη!

Έχεις απορίες; Θα χαρούμε να τις απαντήσουμε!

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 90 29 780 ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Περιοχή Διαμονής

Τα σχόλια είναι ανενεργά σε αυτή την ανάρτηση.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ