Ιατρικός Τουρισμός

Η Εκπαίδευση στα Ι. Ι.Ε.Κ.

Η Εκπαίδευση στα Ι. Ι.Ε.Κ.

Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) εντάσσονται στη μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παρέχουν επίσημη κατάρτιση στους εκπαιδευόμενους, ενώ δέχονται αποφοίτους Γυμνασίου αλλά και αποφοίτους Λυκείου, ανάλογα με τις επιμέρους ειδικότητες που προσφέρουν.

Κύριο έργο των ΙΕΚ είναι η παροχή υψηλού επιπέδου προσόντων, με απώτερο σκοπό την απορρόφηση των καταρτιζομένων στην αγορά εργασίας. Στόχος τους είναι η επιλογή και η διαμόρφωση πιστοποιημένων προγραμμάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επαγγελματικά περιγράμματα και ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Επίσης, η επιλογή εκπαιδευτών με ανάλογες γνώσεις και εμπειρία, προκειμένου να παρέχουν υψηλής ποιότητας κατάρτιση εξασφαλίζουν το κατάλληλο περιβάλλον για την ολοκληρωμένη κατάρτιση των εκπαιδευόμενων.

Οι καταρτιζόμενοι παρακολουθούν υποχρεωτικά θεωρητικά, εργαστηριακά και µικτά µαθήµατα, και λαµβάνουν Βεβαίωση Επαγγελµατικής Κατάρτισης, η οποία τους δίνει το δικαίωµα να συμμετέχουν σε τελικές εξετάσεις Πιστοποίησης. Η Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένη στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr