Ιατρικός Τουρισμός

Παρουσίαση του Προγράμματος Medical Tourism Coordinators/Facilitators

Παρουσίαση του Προγράμματος Medical Tourism Coordinators/Facilitators

Η κα Τζένη Παυλάκου, CEO του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ» (μέλος του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ELITOUR), στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου της ELITOUR για τον Ιατρικό Τουρισμό, παρουσίασε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators/Facilitators), το οποίο υλοποιείται ως συνεργασία της Temos Hellas με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και την υποστήριξη της Goldair.

Η κα. Παυλάκου μεταξύ άλλων επισήμανε τη σημαντική συμβολή της συγκεκριμένης ειδικότητας για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού και στη χώρα μας. Ο Συντονιστής – Διαμεσολαβητής Ιατρικού Τουρισμού αποτελεί μια σύγχρονη ειδικότητα, απαραίτητη για τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας σε κάθε χώρα, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τον ρόλο του άμεσου μεσολαβητή μεταξύ των ασθενών και των παρόχων υπηρεσιών υγείας.

 

Ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος θα υλοποιηθεί 2-28 Νοεμβρίου στις δομές της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο Med Facilitators. Πληροφορίες στο 210 9029780.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Greek Medical Tourism Council (ELITOUR).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr