Ιατρικός Τουρισμός

Συμβουλές για μία πετυχημένη τηλεφωνική συνέντευξη

Συμβουλές για μία πετυχημένη τηλεφωνική συνέντευξη

Ένα από τα είδη συνεντεύξεων από τα οποία μπορεί να περάσει ένας υποψήφιος για μία θέση εργασίας, είναι και η τηλεφωνική συνέντευξη. Η τηλεφωνική συνέντευξη αν και φαίνεται να είναι μία σχετικά εύκολη υπόθεση, εντούτοις κρύβει ορισμένες παγίδες για τον υποψήφιο.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στο οποίο υποπίπτουν οι υποψήφιοι σε μία τηλεφωνική συνέντευξη είναι η υπερβολική άνεση  – χαλαρότητα. Ο υποψήφιος μη έχοντας πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με τον εργοδότη ή τον υπεύθυνο του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας στην οποία δίνει συνέντευξη, συνήθως είναι πιο χαλαρός απ ‘ ότι θα έπρεπε. Αυτή του η χαλαρότητα μεταφέρεται στον συνομιλητή μέσα από τον τόνο της φωνής του. Ο τόνος της φωνής σε έναν υποψήφιο είναι σε μία τηλεφωνική συνέντευξη η εικόνα του. Ο τόνος της φωνής θα πρέπει να είναι σταθερός και δυναμικός, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά στον συνομιλητή.

Ο υποψήφιος σε μία τηλεφωνική συνέντευξη θα πρέπει να φροντίσει η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί σε ένα ήσυχο χώρο μέσω μίας καλής τηλεφωνικής γραμμής. Η διασφάλιση μίας καλής ποιότητας επικοινωνίας θα δείξει στον εργοδότη ή τον υπεύθυνο του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ότι ο υποψήφιος έδωσε τη δέουσα προσοχή για τη σωστή εκτέλεση της διαδικασίας.

Από τα θετικά στοιχεία της τηλεφωνικής συνέντευξης είναι η δυνατότητα που έχει ο υποψήφιος να έχει μπροστά του όλα τα απαραίτητα έγγραφα ή σημειώσεις μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτό του το πλεονέκτημα ο υποψήφιος θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί κατάλληλα και να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αναγνωρίζοντας τη σημασία των soft skills στη σημερινή αγορά εργασίας έχει αναπτύξει μια σειρά σεμιναρίων με σκοπό  την επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση σας!

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr