Ιατρικός Τουρισμός

Διάθεση Υποδομών

Διάθεση Υποδομών

ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ» Α.Ε., διαθέτει στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, πιστοποιημένες αίθουσες από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), χωρητικότητας 20-25 ατόμων, θεωρίας και εργαστήρια πληροφορικής (πλήρως εξοπλισμένα με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, projectors, κλιματισμό), οι οποίες μπορούν να διατεθούν για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, ημερίδων, διαλέξεων κ.α. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις μας είναι εξ ολοκλήρου προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ και βρίσκονται ακριβώς επάνω στην πλατεία που φιλοξενεί την στάση Μετρό «Άγιος Ιωάννης» (κόκκινη γραμμή προς Ελληνικό), γεγονός που κάνει την προσέλευση των επισκεπτών μας ιδιαίτερα εύκολη.

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν επίσης εγκριθεί από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως είναι η Vellum / Cambridge για την διεξαγωγή σε αυτές εξετάσεων πιστοποίησης προγραμμάτων Βασικών Δεξιοτητών Πληροφορικής και Γλωσσομάθειας.

Επισκευθείτε μας: Κασομούλη 108 Αθήνα, πρώτος όροφος, ωράριο λειτουργίας: καθημερινές 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 13:00.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr