Ιατρικός Τουρισμός

Προφίλ

Προφίλ

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ κληρονομώντας 22 έτη εμπειρίας στην εκπαίδευση, μια μακρά και ανοδική πορεία που συνέβαλλε στην επιτυχία πάνω από 10.000 σπουδαστών, έχει εμπράκτως διαπιστώσει ότι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επικοινωνία της αγοράς εργασίας, των εκπαιδευτικών φορέων και των πολιτών είναι το κλειδί της επιτυχίας για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη και παροχή των πλέον σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αμφίδρομης και εξατομικευμένης επικοινωνίας, στους τομείς της εκπαίδευσης ενηλίκων και εργασιακής τους αποκατάστασης.

Η επιχειρηματική δράση της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ επεκτείνεται και στην αέναη προσπάθειά της να λειτουργεί πρωτίστως, ως κοινωνικά ευαίσθητος φορέας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και συμμετέχουμε ενεργά σε προσπάθειες υποστήριξης όλων των εργαζομένων ή μη, των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και των επιχειρήσεων.

 

Το Όραμά μας

 

Όραμα μας είναι να αποτελέσει η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ το εφαλτήριο ποιοτικής και σύγχρονης γνώσης, τροφοδοτώντας τους σπουδαστές της με όλα τα απαραίτητα εφόδια και προσόντα, διευρύνοντας τους ορίζοντες τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη της προσωπικής και επαγγελματικής τους ισορροπίας.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, αξιοποιώντας έτσι την πολύπλευρη εμπειρία μας. Στα πλαίσια αυτά και της συνεχούς αυξητικής τάσης της επαγγελματικής και θεσμικής κινητικότητας, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πυρήνα της πρώτης κοινότητας σπουδαστών, εργαζομένων και εταιριών σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνοντας τις μεταξύ τους συνεργασίες και τη συνεχή επικοινωνία.

 

Το Αντικείμενό μας

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ δραστηριοποιείται στα πλέον σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης έχοντας σαν στόχο μέσα από επιδοτούμενα και αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα, την κάλυψη των κενών θέσεων στην αγορά εργασίας αλλά και την άρτια, επίκαιρη και αποτελεσματική εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων.

 

 

Τομείς εκπαίδευσης ενηλίκων:

  • Οικονομίας Διοίκησης
  • Παιδαγωγικών
  • Υγείας & Πρόνοιας
  • Τουρισμού & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
  • Ξένων Γλωσσών
  • Πληροφορικής
  • Εξειδικευμένων Σεμιναρίων (Προσωπικό Ασφαλείας – ΚΕ.ΜΕ.Α., Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Ε.Φ.Ε.Τ., Τεχνικοί Ασφαλείας κά)

 

Το δυναμικό μας

 

Οι άνθρωποι μας: Στο σύγχρονο περιβάλλον που χαρακτηρίζει τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η φιλικότητα, η πρωτοβουλία, η ανάπτυξη και η επιχειρηματικότητα είναι κοινοί στόχοι των συνεργατών μας και του εταιρικού μας οράματος.

Οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της και πηγή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της. Κατέχουν γνώσεις και εμπειρία απαραίτητα εφόδια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις καθημερινές επαφές τους με τους σπουδαστές αλλά και με τους συνεργάτες μας.

Ωστόσο, οπαδοί της «Δια βίου Μάθησης» εφαρμόζουμε με επιμέλεια τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης επενδύοντας στους ανθρώπους μας μέσα από την συνεχή εκπαίδευση τους.

Η Υποδομή μας: Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μας, μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες, δεν θα μπορούσαν παρά να παρέχονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τόσο από πλευράς εύκολης πρόσβασης (δίπλα σε σταθμό μετρό) όσο και από υλικοτεχνικής υποδομής, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ χαρακτηρίζεται και από τις σύγχρονες αίθουσες της. Το εκπαιδευτικό περιβάλλον, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σπουδαστών μας, εμπνέει φιλικότητα, ακεραιότητα, αξιοπιστία και σεβασμό.

 

Οι πιστοποιήσεις μας

Αποδεχόμενη τις προκλήσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ παρακολουθεί και επιλέγει τα πιο σύγχρονα θέματα εκπαίδευσης. Έως σήμερα αποτελεί πιστοποιημένο φορέα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π), διεξάγοντας προγράμματα από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), των ξενόγλωσσων εξεταστικών φορέων Cambridge & Michigan, πληροφορικής Cambridge, της εταιρείας πληροφορικής ICTC, της εταιρείας e-learning Genius Solutions, της ελληνικής εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ), την εταιρεία πιστοποίησης TUV HELLAS κ.ά., επεκτείνοντας συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών της.

Οικονομικά Στοιχεία

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr