Ιατρικός Τουρισμός

Εφαρμοσμένη Λογιστική για Διοικητικούς (Μη Ειδικοί)

Εφαρμοσμένη Λογιστική για Διοικητικούς (Μη Ειδικοί)

Σύντομη περιγραφή

Το σεμινάριο πραγματεύεται τις αρχές και την τεχνική της λειτουργίας   της Λογιστικής για μη ειδικούς. Αφορά τους αποφοίτους λυκείου, σπουδαστές και πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που λόγω ειδικότητας και προσόντων δεν έχουν ενασχοληθεί με τις λειτουργίες της Λογιστικής τόσο σε θεωρητική , όσο και εφαρμοσμένη βάση. Από το πρόγραμμα αυτό λαμβάνονται οι   λογιστικές και φορολογικές γνώσεις που είναι χρήσιμες τόσο στην διεκπεραίωση διοικητικών, γραμματειακών εργασιών, όσο και σε καθήκοντα βοηθού λογιστή στις οικονομικές υπηρεσίες μιας εταιρίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου , φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ που δεν έχουν πραγματευτεί την λογιστική σκέψη καθώς και σε άτομα που είτε επιθυμούν να εργαστούν και να σταδιοδρομήσουν ως διοικητικοί υπάλληλοι, είτε επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε θέματα λογιστικής λειτουργίας .

 

Στόχος

Απόκτηση γνώσης Λογιστικών εννοιών και αρχών που χρησιμεύουν στις διοικητικές και οικονομικές λειτουργίες της επιχείρησης.

  • Εκμάθηση των βασικών αρχών λειτουργίας της λογιστικής συνδεσμολογίας στις σημαντικότερες και συνήθεις συναλλαγές των επιχειρήσεων , μέσω ειδικών πολλαπλών ασκήσεων .
  • Απόκτηση της απαραίτητης κατάρτισης στα σημαντικότερα βιβλία και αναφορές που δημιουργεί η λογιστική σε συνδυασμό με την   φορολογική τεχνική.
  • Παρουσίαση της τεχνικής κλεισίματος του λογιστικού κυκλώματος και βασικών θεμάτων σύνταξης του Ισολογισμού.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου

-Αναλυτική παρουσίαση των βασικών αρχών και εννοιών του Λογιστικού κυκλώματος .

-Ανάλυση της Λογιστικής συνδεσμολογίας βασικών συναλλαγών (Εμπορευμάτων, Συναλλαγματικών, Επιταγών, Πελατών, Προμηθευτών κ.λ.π) .

-Παρουσίαση δομής και σύνταξης των βιβλίων/αναφορών (Αναλυτικά καθολικά, Ισοζύγια κ.α)

-Βασικές λογιστικές εργασίες τέλους χρήσης και σύνταξης Ισολογισμού και Κατάστασης Αποτελεσμάτων.

-Παρουσίαση των βασικών διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών .

 

Οι επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Διάρκεια σεμιναρίου : 24 ώρες

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr