Ιατρικός Τουρισμός

Προσέγγιση των Πωλήσεων Μέσα από τον Ανθρώπινο Παράγοντα

Προσέγγιση των Πωλήσεων Μέσα από τον Ανθρώπινο Παράγοντα

Σκοπός του Προγράμματος       

Ζούμε σε μια εποχή όπου η ταχύτητα της πληροφόρησης είναι ασύλληπτη και γύρω μας υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι τα πάντα έχουν ειπωθεί. Είναι όμως έτσι;

Σίγουρα το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν φιλοδοξεί να κάνει άλλη μία τεχνοκρατική προσέγγιση των πωλήσεων, ούτε βέβαια να μάθει στους συμμετέχοντες «μυστικές τεχνικές», όπου θα μεταμορφωθούν σε super πωλητές εύκολα, γρήγορα και άμεσα.

Η επιδίωξη αυτού του σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τον κόσμο των πωλήσεων, αυτόν που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα επιστημονικό σύγγραμμα ή σε ένα τεχνικό εγχειρίδιο, αλλά βρίσκεται πίσω από τις γραμμές, στην καθημερινότητα και ενδεχομένως «μυρίζει λίγο πιάτσα».

Να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες, που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως σκαλοπάτι στη διαδρομή και την εξέλιξη των συμμετεχόντων.

Τέλος, να φωτίσει και να εμβαθύνει στον σπουδαιότερο παράγοντα σε μία πώληση, τον άνθρωπο, γιατί όση πρόοδος, όση εξέλιξη και όσα χρόνια να περάσουν, η πώληση πάντα θα είναι υπόθεση μεταξύ ανθρώπων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενεργούς επαγγελματίες και στελέχη των πωλήσεων, επιχειρηματίες και σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να γνωρίσουν μία άλλη διάσταση των πωλήσεων, πιο ανθρώπινη, πιο αληθινή, πιο αιρετική είτε αφορά προιόν , είτε υπηρεσία, είτε τον ίδιο των εαυτό μας.

Δομή Σεμιναρίου

Βασική αρχή του σεμιναρίου, όπως αναφέρει και ο τίτλος του, είναι μια προσέγγιση των πωλήσεων μέσα από τον άνθρωπο και ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι η ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος. Αφού προηγηθεί μια πρώτη γνωριμία με τον εισηγητή και παρουσιαστεί μία ενότητα με θέμα «Αστικοί μύθοι των πωλήσεων – Οι πωλήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια», θα ακολουθήσει το διαδραστικό μέρος του σεμιναρίου, όπου είναι και το πιο σημαντικό. Στην ουσία «το σεμινάριο χτίζεται μέσα στο σεμινάριο», όπου συμμετέχοντες και εισηγητής μέσα από ελεύθερη και ανοιχτή συζήτηση θα προσπαθήσουν να καλύψουν απορίες, ανάγκες και προβληματισμούς.

 

Οι επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Διάρκεια σεμιναρίου:  10 ώρες

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr