Ιατρικός Τουρισμός

Έναρξη νέων τμημάτων για επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους 2015

Έναρξη νέων τμημάτων για επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους 2015

Έναρξη νέων τμημάτων για επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους 2015 στους τομείς:

Πωλήσεις: Επιτυχημένες πωλήσεις στην Ελλάδα του σήμερα

Οριζόντιες δεξιότητες: Αποτελεσματική επικοινωνία

Τουριστικά: Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών

Τα επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΑΕΔ 2015 έχουν διάρκεια 32 ωρών. Είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους ενώ με την ολοκλήρωση της κατάρτισης δικαιούνται επίδομα 5€ ανά ώρα.

Τα επιδοτουμενα σεμιναρια για εργαζομενους είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για την απόκτηση και ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων που χρειάζονται οι εργαζόμενοι ώστε να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Πωλήσεις σεμινάρια: Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητες ώστε να μπορούν να προσελκύσουν νέους πελάτες, να διατηρήσουν τους υπάρχοντες προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Σκοπός του σεμιναριου πωλησεων είναι ο ίδιος ο πωλητης να αναγνωρίσει τη δική του δύναμη και μέσα από αυτή να πετύχει τους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς του στόχους.

Οριζόντιες δεξιότητες ή κοινωνικές δεξιότητες: Οι οριζόντιες δεξιότητες (επικοινωνία, οργάνωση, δημιουργικότητα, συνεργατική δεξιότητα, επίλυση προβλημάτων, ηγεσία) συνδέονται με την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου και συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη. Στο σεμιναριο επικοινωνιας θα αναγνωρίσουμε το ρόλο της επικοινωνίας, τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη της και θα μάθουμε να εφαρμόζουμε τεχνικές βελτίωσης της. Σκοπός του σεμιναριου επικοινωνιας είναι οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται σωστά τα μηνύματα των συνομιλητών τους, τον τρόπο που ίδιοι επικοινωνούν και να τα διαχειρίζονται με επιτυχία.

Τουριστικά σεμινάρια: Στοχευμένα στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο του τουρισμού. Τα τουριστικα σεμιναρια ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών περιλαμβάνουν όλα τα στάδια: από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ως και μετά την αναχώρηση του πελάτη. Είναι ένα ολοκληρωμενο επιδοτουμενο σεμιναριο για εργαζομενους στον τουριστικό κλάδο που θα τους δώσει τις γνώσεις και τις τεχνικές να διαφοροποιηθούν στην αγορά εργασίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr