Ιατρικός Τουρισμός

Train the Trainer for Housekeeping Supervisor

Train the Trainer for Housekeeping Supervisor

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 25 ώρες κι απευθύνεται σε στελέχη τα οποία θα κατέχουν θέση εκπαιδευτή ή/και επόπτη υπαλλήλων που εργάζονται ή θα εργαστούν στο αντικείμενο της οροφοκομίας.

Μέσω του προγράμματος τα στελέχη θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές εκμάθησης ενηλίκων, τα εργαλεία και τις μεθόδους διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, (στοχευμένο στην συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων), τις βασικές αρχές και τις πρακτικές της οροφοκομίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη αποτελεσματικών δεξιοτήτων για την εκπαίδευση υπαλλήλων οροφοκομίας, τον προσδιορισμό των αναγκών εκπαίδευσης και εξειδίκευσης του προσωπικού, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της επιχείρησης στην οποία απασχολούνται.

Όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ οδηγούν σε πιστοποίηση προσόντων κατόπιν εξετάσεων.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν και να πιστοποιήσουν το προσωπικό τους, μπορούν να επωφεληθούν μέσω της επιδότησης του ΟΑΕΔ- ΛΑΕΚ ( 0,24%) έως και 100%.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Σχόλια

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr