Ιατρικός Τουρισμός

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στο χώρο της εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης , παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε φοιτητές, ανέργους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανάλογα με το τομέα δραστηριότητας τους.

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες στον Τομέα της Συμβουλευτικής

Επαγγελματικός Προσανατολισμός : Είναι γεγονός ότι η επαγγελματική συμβουλευτική στη χώρα μας έχει συνδεθεί κυρίως με την επιλογή επαγγέλματος στη μαθητική ηλικία που κορυφώνεται με την εισαγωγή του μαθητή στο πανεπιστήμιο. Είναι όμως μόνο αυτό; Η επαγγελματική συμβουλευτική δεν αφορά μόνο τους μαθητές αλλά και τους ενήλικες σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Δεδομένου ότι η επαγγελματική ανάπτυξη αποτελεί μία δια βίου διαδικασία δεν μας κάνει εντύπωση ότι ολοένα και περισσότεροι ενήλικες απευθύνονται στους επαγγελματικούς συμβούλους για υποστήριξη στη λήψη των επαγγελματικών τους αποφάσεων. Οι ενήλικες αυτοί μπορεί να είναι εργαζόμενοι, άνεργοι ή φοιτητές οι οποίοι αναζητούν λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία τους.

Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη : Στο σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων ο ανταγωνισμός δε γίνεται μέσω των προϊόντων. Οι επιχειρήσεις ανταγωνίζονται μέσω της αξιοποίησης του πολυτιμότερου πόρου που διαθέτουν, των ανθρώπων τους. Μέσω της συμβουλευτικής διαδικασίας παρουσιάζονται κι αναλύονται οι τεχνικές διαπραγμάτευσης υπογραμμίζοντας τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων του ατόμου τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή.

Επιχειρηματική Συμβουλευτική : Στην εποχή μας, η οποία μεταβάλλεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αποκτούν εξαιρετική σπουδαιότητα για την επιτυχή ολοκλήρωση και αποτελεσματική εφαρμογή των επιχειρηματικών και επιχειρησιακών στρατηγικών. Στόχος δεν αποτελεί απλά και μόνο η εφαρμογή μιας επιχειρηματικής απόφασης ή στρατηγικής αλλά, η εκλογίκευση των προβληματισμών, η καταγραφή των πραγματικών αναγκών, με σκοπό την ένταξή της επιχείρησης στα καλύτερα δυνατά προγράμματα εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης.

 

 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, τις οποίες είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr