Ιατρικός Τουρισμός

Αγγλικά

Αγγλικά

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

 

… γιατί η «δια βίου μάθηση» δεν σταματάει ποτέ!

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ανταποκρίνεται επιτυχώς στην αυξανόμενη ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση, στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού τομέα αλλά και την επιθυμία για προσωπική ανάπτυξη και προσφέρει υπεύθυνη προετοιμασία για πιστοποιήσεις και στις Ξένες Γλώσσες.

 

 

Προγράμματα

 

Αγγλικά για Ενήλικες :ταχύρυθμο πρόγραμμα 1 έτους

795574781

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικά για ενήλικες απευθύνεται :

 • σε όλους όσους είναι σε επίπεδο αρχαρίων στα αγγλικά,
 • αναγνωρίζουν ότι οι ξένες γλώσσες είναι σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική τους επιτυχία,
 • χρειάζονται γρήγορα αναγνωρισμένο πτυχίο Αγγλικών για σπουδές ή για την επαγγελματική τους εξέλιξη,
 • σε όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή.

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικά για ενήλικες περιλαμβάνει :

 • 90 ώρες μαθήματα
 • 300 ώρες πρακτικής εξάσκησης μέσω e-learning
 • Δωρεάν τεστ προσομοίωσης (mock exams)
 • Διάρκεια 11 μήνες

Τόπος διεξαγωγής μαθημάτων :Κασομούλη 109 Ν.Κόσμος. Δίπλα στο  Μετρό Αγ. Ιωάννη

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε σήμερα κιόλας στο 210 9029780 ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

TOEIC Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας

Το πτυχίο TOEIC αποτελεί το 1ο σε ζήτηση πτυχίο πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικους με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Το TOEIC αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε καθημερινό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Το TOEIC αναγνωρίζεται από Δημόσιες Αρχές, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) το Ελληνικό κράτος και πάνω από 120 άλλα κράτη, Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Οι εξετάσεις TOEIC έχουν την πιο απλή δομή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ενηλίκων και περιλαμβάνουν Listening & Reading. Είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων. Αποτελείται από ερωτήσεις κατανόησης προφορικού λόγου (Listening Comprehension) & ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με εμπειρία 30 ετών προετοιμάζει άριστα τους σπουδαστές της και διεξάγει συνεχώς ταχύρρυθμα προγράμματα διαμορφωμένα στις ανάγκες των ενήλικων σπουδαστών της ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Το πρόγραμμα TOEIC στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ περιλαμβάνει 30 ώρες στην τάξη, 60 ώρες τηλεκατάρτισης, Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, Τεστ προσομοίωσης εξετάσεων με την υποστήριξη έμπειρων καθηγητών.

Οι εξετάσεις του TOEIC διεξάγονται κάθε εβδομάδα.

Business English

Ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων για τον σύγχρονο επαγγελματία σε επίπεδο Intermediate.

Στόχος: Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στα Αγγλικά τόσο για την εργασία τους όσο και για τις κοινωνικές και ταξιδιωτικές τους ανάγκες και έτσι αντανακλά την ισορροπία που επιζητεί ο πολυάσχολος εργαζόμενος ενήλικας ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή. Το περιεχόμενο διαμορφώνεται και εξειδικεύεται ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας/ενδιαφέροντος των καταρτιζομένων (πχ τουριστικά, πληροφορική, management, οικονομικά κλπ).

 • Περιέχει δραστηριότητες τόσο ακουστικές όσο και προφορικές βασισμένες σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πραγματικοί εργαζόμενοι.
 • Χρήσιμο λεξιλόγιο που οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα στη ζωή τους.
 • Γραμματική και επαγγελματικές επικοινωνιακές δεξιότητες όπως το να γράφουμε e-mails, να παρακολουθούμε παρουσιάσεις, να τηλεφωνούμε και να αντιμετωπίζουμε τους επισκέπτες από άλλη χώρα.
 • Στο τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος θα έχει ευχέρεια τόσο στην προφορική όσο και στη γραπτή επικοινωνία σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Διάρκεια: 30 ώρες (η διάρκεια των μαθημάτων δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με το αντικείμενο και το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας των συμμετέχοντων)

Επίπεδο Lower (B2)

Έμφαση στην επικοινωνία τόσο στην γραπτή όσο και την προφορική σε προχωρημένο επίπεδο και την ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων. Δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης του πτυχίου Lower.

Διάρκεια: 80 ώρες

Επίπεδο Advanced (C1)

Σειρά μαθημάτων Αγγλικών που έχει ειδικά σχεδιαστεί για ενήλικες. Οι εκπαιδευόμενοι ολοκληρώνοντας τα μαθήματα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα με αυτοπεποίθηση και ακρίβεια σε πολλές πραγματικές καταστάσεις και να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης του πτυχίου Advanced.

Διάρκεια: 80 ώρες

Επίπεδο Proficiency (C2)

Οι σπουδαστές τελειοποιούν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά μαθαίνοντας λεξιλόγιο ανωτάτου επιπέδου και αποκτούν την ικανότητα να διαπραγματευτούν οποιαδήποτε πρόκληση στην επικοινωνία τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις απόκτησης του πτυχίου Proficiency.

Διάρκεια: 100 ώρες

e-Learning Αγγλικών

e-Learning Αγγλικών

[Διαβάστε Περισσότερα]

Προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών

[Διαβάστε Περισσότερα]

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr