Ιατρικός Τουρισμός

Hotel Security Services

Hotel Security Services

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συνεχώς αυξανόμενη τάση του ταξιδιωτικού κοινού, να θέτει την ασφάλεια ως μία από τις πολύ σημαντικές παραμέτρους επιλογής ξενοδοχειακού καταλύματος. Οι διεθνείς έρευνες θέτουν την ασφάλεια ανάμεσα στις πρώτες πέντε παραμέτρους επιλογής.
Το θέμα της ασφάλειας των ξενοδοχείων είναι πραγματικά μεγάλης σημασίας και χρήζει σοβαρής προσοχής. Μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ανθρώπου, η δυνατότητα να μετακινείται γρήγορα και άνετα, πλήττεται από την ανασφάλεια που αισθάνεται να μετακινηθεί για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους (συνέδρια κ.τ.λ.) και δημιουργεί προβλήματα σε πλήθος άλλων επαγγελμάτων που εμπλέκονται στον τουρισμό, εν γένει. Η αντιμετώπιση του φαινομένου οδηγεί αυτονόητα στη δημιουργία αμυντικών μηχανισμών.
Κάθε ξενοδοχείο πρέπει να συντάσσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η πυρκαγιά, η διαρροή αερίων, ο σεισμός, η πλημμύρα, η βομβιστική ενέργεια κ.λπ. Η επιτυχής εφαρμογή ενός σωστά προετοιμασμένου σχεδίου, εξαρτάται από την ετοιμότητα όλων των εργαζομένων του ξενοδοχείου, καθένας από τους οποίους πρέπει να έχει συγκεκριμένα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Αυτό φυσικά προϋποθέτει πολύ καλή εκπαίδευση.

Σεμινάριο Ασφάλειας Ξενοδοχείων

1o Σεμινάριο Ασφάλειας Ξενοδοχείων Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με την Α&Κ Risk Management Consulting συνδιοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Hotel Security Services». Η Α&Κ Risk Management Consulting, στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων εκπόνησε το 1ο Σεμινάριο Ασφάλειας Ξενοδοχείων (Hotel Security[Διαβάστε Περισσότερα]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr