Ιατρικός Τουρισμός

Ειδικότητες Πιστοποιήσεων

Ειδικότητες Πιστοποιήσεων

Αποκτήστε τη διεθνή πιστοποίηση «Εκπαιδευτής Ενηλίκων» κατά ELOT EN ISO/IEC 17024 με διαπίστευση από το ΕΣΥΔ.

Ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων ορίζεται ο επαγγελματίας ο οποίος έχει γνώσεις ενός επαγγελματικού πεδίου – εργασιακού χώρου και των συναφών με αυτόν γνωστικών αντικειμένων, με έμφαση στην κριτική κατανόηση θεωριών, αρχών και διαδικασιών. Εφαρμόζει εκπαιδευτικές τεχνικές και παιδαγωγικές μεθόδους, υποστηρίζει την ενεργητική συμμετοχή των καταρτιζόμενων στη μαθησιακή διεργασία διευκολύνοντας τους ενήλικες και στον τομέα της εκπαίδευσης και στον τομέα της κατάρτισης να μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν, πώς να προσαρμόζονται δημιουργικά στην αλλαγή.

Μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας ο Εκπαιδευτής Ενηλίκων επιδιώκει να αναπτύξει ένα φάσμα δημιουργικών λύσεων σε πολύπλοκα προβλήματα του κοινωνικού και εργασιακού χώρου, δημιουργώντας ευκαιρίες για επανασχεδιασμούς της κοινωνικής και επαγγελματικής δράσης τόσο των ενηλίκων καταρτιζόμενων όσο και των οργανισμών στους οποίους δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μέσα από σύνθετες τεχνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή/και προγράμματα αναλαμβάνει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων συνθέτοντας διαφορετικές προσεγγίσεις ενώ παράλληλα διαχειρίζεται την διά βίου-επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ατόμων ή ομάδων ως περιεχόμενο και ως διαδικασία.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος Φορέας από το ΕΣΥΔ για τη Πιστοποίηση «Εκπαιδευτής Ενηλίκων».

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΑΓΓΛΙΚΑ

Σχετικά Έγγραφα:

Ειδικός Κανονισμός Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων Νέα Γνώση

Θεματικές Ενότητες Εξέτασης Εκπαιδευτή Ενηλίκων

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ