Ιατρικός Τουρισμός

Διενέργεια Εξετάσεων Πιστοποίησης «Εκπαιδευτών Ενηλίκων» στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Διενέργεια Εξετάσεων Πιστοποίησης «Εκπαιδευτών Ενηλίκων» στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Την Τρίτη 30/08/2016 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθούν από το φορέα ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, εξετάσεις πιστοποίησης του σχήματος «Εκπαιδευτής Ενηλίκων».

Οι εξετάσεις χωρίζονται σε δύο μέρη:  το θεωρητικό και την παρουσίαση της μικροδιδασκαλίας και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ στην Αθήνα (Κασομούλη 108, Νέος Κόσμος, δίπλα στη στάση Μετρό «Άγ. Ιωάννης», 1ος όροφος).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία των εξετάσεων πιστοποίησης να αποστείλουν την σχετική «αίτηση υποψηφίου» συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο info@nea-gnosi.gr έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Η «αίτηση υποψηφίου» είναι διαθέσιμη εδώ ενώ πληροφορίες για το σχήμα και την διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης αναφέρονται στον Ειδικό Κανονισμό που βρίσκεται στο site της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την διαδικασία των εξετάσεων παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φορέα (210 9029780, κα Παπαγιαννάκη Ελένη, καθημερινά 10:00 – 17:00)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr