Ιατρικός Τουρισμός

Νέο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία σε Εκπαιδευτικές Μονάδες»

Νέο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία σε Εκπαιδευτικές Μονάδες»

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ προσφέρουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

Το πρόγραμμα στοχεύει, να εξειδικεύσει τους επιμορφούμενους μεταφέροντας Τεχνογνωσία και Εμπειρία στα ήδη στελέχη της Εκπαίδευσης (Εκπαιδευτικούς, Διοικητικούς και Επιχειρηματίες), αλλά και σε αυτούς που πρόκειται να σταδιοδρομήσουν στις δομές της Εκπαίδευσης ή επιθυμούν να εισαχθούν σε αυτή, ανεξαρτήτως πτυχίου, και επιθυμούν την απαραίτητη πρακτική εξειδίκευση που θα τους προσδώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Διάρκεια: 2  μήνες

Κόστος : 220 ευρώ

Διδάσκουσα Τζένη Παυλάκου, Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Ι. Παχουνδάκης, Σ. Σπύρου

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr