Ιατρικός Τουρισμός

Πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ

Πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ

Αποκτήστε Πιστοποίηση Πληροφορικής Αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ!Εάν θέλετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να αποκτήσετε πτυχίο στην πληροφορική εμπιστευθείτε τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν εξοικείωση με τους Η/Υ και θέλουν να αποκτήσουν το  πιστοποιητικό έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων διάρκειας  90 ωρών. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τις κάτωθι θεματικές ενότητες :
α) επεξεργασίας κειμένων (30 ώρες)

β) εκμάθηση Excel (30 ώρες)

γ) υπηρεσιών διαδικτύου (15 ώρες)

δ) παρουσιάσεις – PowerPoint (15 ώρες)

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε τμήματα με φυσική παρουσία,  ενώ υπάρχει η δυνατότητα και online μαθημάτων  (test) για εξάσκηση  από το σπίτι σας.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 210 9029780  ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε τη θέση σας στα νέα τμήματά μας.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γρήγορα το πτυχίο μπορούν να παρακολουθήσουν τα ταχύρρυθμα τμήματά μας, πληροφορίες δείτε εδώ.

Το ονοματεπώνυμό σας *

Το email σας *

Τηλέφωνο Επικοινωνίας *

Μήνυμα:

Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr