Ιατρικός Τουρισμός

Προγράμματα Voucher για ανέργους ηλικίας 18-64 ετών

Προγράμματα Voucher για ανέργους ηλικίας 18-64 ετών

Voucher 18-24 ετών

Ξεκίνησαν στις 16/2/2016 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Voucher 18-24. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 31/3/2016.

Voucher 29-64 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Υπουργείου Εργασίας μέχρι τα μέσα Μαρτίου αναμένεται το νέο πρόγραμμα Voucher για τις ηλικίες 29-64 ετών.

Voucher Τουρισμού 18-29 ετών (Β’ κύκλος).

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες αναμένεται το προσεχές διάστημα η νέα πρόσκληση για τον Β’ κύκλο της δράσης «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ».

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της στο 210 9029780 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου:

  • να έχουν τις πρώτες πληροφορίες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα π.χ εγγραφή στο μητρώο ΟΑΕΔ
  • έγκαιρη ενημέρωσή τους ώστε να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν αίτηση συμμετοχής (σε παλαιότερα προγράμματα υπήρχε ανάλογη μοριοδότηση)
  • να τους δοθούν σωστές πληροφορίες συμπλήρωσης αίτησης (μεγάλο ποσοστό αιτούντων που πληρούσαν τα κριτήρια απερρίφθησαν λόγω λάθους αίτησης)
  • με βάση την εμπειρία ή τις σπουδές τους να γίνει έγκαιρη προώθηση του βιογραφικού τους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 9029780 καθημερινά από 09:00 – 21:00 ή να μας στείλετε email στο info@nea-gnosi.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με το αίτημά σας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Πρόγραμμα που με ενδιαφέρει

Αίτημα

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ