Ιατρικός Τουρισμός

100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας

100% Επιτυχία στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας

Ανακοινώθηκαν από το ΚΕΜΕΑ τα αποτελέσματα των εξετάσεων της εξεταστικής Μαΐου του 2018.  Το 100% των ατόμων που επέλεξαν τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ για την προετοιμασία τους πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία των εξετάσεων και θα προωθηθούν σε επιχειρήσεις του κλάδου με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Όσοι επέτυχαν  στις Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 1ης Περιόδου 2018 – των Επαγγελματιών, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας»,  θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση:
Α) Μέσω ταχυδρομείου στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), στην ταχυδρομική διεύθυνση: «ΕΟΠΠΕΠ, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34, Νέα Ιωνία» ή
Β) Μέσω FAX στο 210 2709142.
Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των  αιτήσεων ορίζεται η 8η Ιουνίου 2018.
Για να κατεβάσετε την Αίτηση, πατήστε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για πιστοποίηση καθώς και όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και να ενημερωθούν για τις διαδικασίες εγγραφής στο επόμενο σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις, καθώς και για λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Εάν ενδιαφέρεσαι και εσύ να περάσεις με επιτυχία τις εξετάσεις πιστοποίησης Security, επέλεξε τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

 

Κάλεσε στο 2109029780 σήμερα ή συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr