Ιατρικός Τουρισμός

Ανακοίνωση Προγραμμάτων Κατάρτισης για τους δικαιούχος κοινωφελούς εργασίας.

Ανακοίνωση Προγραμμάτων Κατάρτισης για τους δικαιούχος κοινωφελούς εργασίας.

Ανακοινώθηκε το Μητρώο Ωφελουμένων που μπορούν να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης για την εκμάθηση  Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), οι οποίοι εργάζονται σε Δήμους στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να ενεργοποιήσουν την επιταγή κατάρτισης έως και τις 28/09/2017.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συμμετέχει στο πρόγραμμα για του Δήμους που ανήκουν στον Κεντρικό Τομέα. Για να μάθεις εάν είσαι δικαιούχος κάλεσε στο 210 9029780  ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Το ονοματεπώνυμό σας (*)

Το email σας (*)

Τηλέφωνο (*)

Δήμος Εργασίας (*)

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι σε Δήμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων».

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr