Ιατρικός Τουρισμός

Ανανέωση Άδειας Security – Προσωπικό Ασφαλείας – ΚΕΜΕΑ

Ανανέωση Άδειας Security – Προσωπικό Ασφαλείας – ΚΕΜΕΑ

Απευθύνεται σε όσους έχουν εργασθεί ως Security – Προσωπικό Ασφαλείας και επιθυμούν την ανανέωση άδειας Security

Μετά τις 07 Οκτώβρη 2013 όσοι εργάζονταν ως Security – Προσωπικό Ασφαλείας και επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια security (Άδειας Εργασίας, τύπου Α΄) , πρέπει να έχουν υποχρεωτικά τίτλο Πιστοποίησης «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» .

Στην περίπτωση αυτή η εκπαίδευση των ενδιαφερομένων είναι προαιρετική. Ωστόσο η επιτυχής συμμετοχή τους στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική για την κατοχή Πιστοποίησης «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» .

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σχεδίασε ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις ταχύρυθμα προγράμματα πιστοποίησης ΚΕΜΕΑ, 20 ωρών τα οποία περιλαμβάνουν:

* Εκπαίδευση σε αίθουσα ή εξ αποστάσεως μέσω e – learning

* Εκπαίδευση από έμπειρους Εισηγητές – Εκπαιδευτές

* Ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό με 300 ερωτήσεις και απαντήσεις, ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία των εξετάσεων πιστοποίησης

* Δυνατότητα εκπαίδευσης με σύγχρονο e-learning στην πλατφόρμα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ , ώστε οι εκπαιδευόμενοι να έχουν πρόσβαση με δικούς τους κωδικούς στο εκπαιδευτικό υλικό.

Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης νέων τμημάτων ή για άλλες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 9029780 ή αποστείλατε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση nea-gnosi@nea-gnosi.gr

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Στάση ΜΕΤΡΟ Άγιος Ιωάννης.

Κασομούλη 108 Νέος Κόσμος

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ