Ιατρικός Τουρισμός

Δωρεάν Μαθήματα Υπολογιστών

Δωρεάν Μαθήματα Υπολογιστών

Δωρεάν σεμινάρια πληροφορικής των τριών βασικών ενοτήτων Word, Excel, Internet

H δομή των σεμιναρίων πληροφορικής περιλαμβάνει:

  • Θεωρία στις βασικές ενότητες
  •  Video & power point με επιπρόσθετες πληροφορίες στη βασική θεωρία
  • Video ασκήσεων με καθηγητή
  • Πρακτική άσκηση με tests

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα με έμπειρο καθηγητή που σας λύνει κάθε απορία. Το επίπεδο μαθημάτων είναι εφάμιλλο των σπουδαστών που προετοιμάζονται για πτυχίο υπολογιστών.

Οι μέρες διεξαγωγής δωρεάν μαθημάτων υπολογιστών είναι:

Τρίτη και Πέμπτη 16:00 – 18:00

Έναρξη τμήματος: 19/02/2019

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώστε τη συμμετοχή σας τηλεφωνικώς στο 210 9029780 ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

Η συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι προαιρετική. Όσοι σπουδαστές μας ενδιαφερθούν να δώσουν εξετάσεις για πτυχίο πληροφορικής καλούνται να ενημερωθούν, από την γραμματεία, για ειδικές προσφορές που δικαιούνται.

Ίσως σας ενδιαφέρει να δείτε τη δομή του προγράμματος Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής (Link http://nea-gnosi.gr/programme/pistopiisi-vasikon-dexiotiton-pliroforikis/)

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr