Ιατρικός Τουρισμός

Εξ’ αποστάσεως Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Security – KEMEA

Εξ’ αποστάσεως Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Security – KEMEA

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων ταχύρρυθμης εκπαίδευσης ειδικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους ως security μέσα από την υποχρεωτική πλέον, διαδικασία εξετάσεων του Κε.Με.Α.

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη λειτουργία των ταχύρρυθμων προγραμμάτων προετοιμασίας (διάρκειας 20 ωρών) για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Κε.Με.Α. και λαμβάνοντας υπόψη το φορτωμένο πρόγραμμα των υποψηφίων που εργάζονται αλλά είναι υποχρεωμένοι να λάβουν μέρος και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προχωρά στη διάθεση και εξ΄ αποστάσεως προγράμματος προετοιμασίας.

Εάν θέλεις να έχεις σίγουρη επιτυχία στις πρώτες εξετάσεις του 2017, επικοινώνησε μαζί μας σήμερα στο 2109029780 ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr