Ιατρικός Τουρισμός

Εξετάσεις ΚΕΜΕΑ: Παράταση Προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής

Εξετάσεις ΚΕΜΕΑ: Παράταση Προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής

KEMEA – Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) ανακοίνωσε χθες το απόγευμα την  Παράταση της Προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έως και τις 20/1/2017  για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας»,  της 3ης Περιόδου 2016.

Για τα δικαιολογητικά και τον τρόπο υποβολής της αίτησης μπορείτε να πιέσετε εδώ ή να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί.

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr