Ιατρικός Τουρισμός

Medical Tourism Coordinators

Medical Tourism Coordinators

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Medical Tourism Coordinators

 

Η TEMOS HELLAS, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμού Temos International, προσκαλεί υποψηφίους συμμετέχοντες για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρώτο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης, Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό) και απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων, οικονομικών σχολών, όπως επίσης και του κλάδου της υγείας. Η συνολική του διάρκεια είναι 60 – 75 ώρες. Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών Οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.

Το πρώτο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη –  Πέμπτη και ώρες 4:30 – 8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 4 & 11 Ιουλίου και ώρες 9:00 – 15:00 και 9:00 – 15.45 αντιστοίχως.

Για δήλωση συμμετοχής σας, θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στo ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στη δ/νση education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Πτυχίου
  • Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM S.A.

Σε περίπτωση συμμετοχής εργαζομένων μέσω εταιρείας, το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί από το λογαριασμό του ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24. Για τη συμμετοχή μέσω ΛΑΕΚ η εγγραφή πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 8/6/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-7474220/3 (Temos Hellas), 210-9029780 (ΚΕΚ Νέα Γνώση), είτε επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα: MED Facilitators

 

1 3

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr