Ιατρικός Τουρισμός

Προνόμια για τους σπουδαστές μας ειδικότητας προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security)

Προνόμια για τους σπουδαστές μας ειδικότητας προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security)

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του νέου τμήματος για προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security) είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους τους σπουδαστές μας ότι έχουν το προνόμιο να ενταχθούν σε εντατικά προγράμματα εκμάθησης αγγλικών ειδικά για ενήλικες.

Όπως ήδη γνωρίζετε το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security) είναι σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα.

Μεγάλες εταιρείες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις ζητούν προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security) για να επανδρώσουν σημαντικές θέσεις εργασίας.

Αυτό που ίσως να γνωρίζετε επίσης,  είναι ότι το προσόν μιας ξένης γλώσσας σας δίνει το προνόμιο για καλύτερες οικονομικές απολαβές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ δίπλα σας σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας σας καλεί να επικοινωνήστε με το σύμβουλο σπουδών της και να επιλέξετε το δικό σας πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών. Καλέστε στο 210 9029780 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr