Ιατρικός Τουρισμός

Certified Front Office Agent

Ο υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής της επιχείρησης με τους υποψήφιους και ενεργούς πελάτες. Οι ικανότητες και η ευγένεια του μπορούν να απογειώσουν ή να «προσγειώσουν»  μια επιχείρηση.

Πληροφορίες Προγράμματος :

Το πιστοποιημένο, σύγχρονο πρόγραμμα σταδιοδρομίας «Front Office Agent» αποτελεί μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση για όσους θέλουν να εργαστούν και να διακριθούν, στο πιο νευραλγικό τμήμα ενός ξενοδοχείου, που δεν είναι άλλο από το τμήμα της Υποδοχής. Κινείται σε δύο βασικά πλαίσια: το θεωρητικό και το πρακτικό.

 • Το θεωρητικό καλύπτει τη βασική εκπαίδευση που αφορά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, στην οργάνωση και στη λειτουργία του τμήματος της Υποδοχής.
 • Το πρακτικό, μέσα από μελέτες περίπτωσης, παρουσίαση του χειρόγραφου συστήματος και παράλληλη παρουσίαση-εκπαίδευση σε προγράμματα PMS (πρόγραμμα Alexandros της εταιρείας Sunsoft), ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ –FRONT OFFICE AGENT»

Πρόκειται για ένα ευέλικτο σεμινάριο εξ αποστάσεως και απευθύνεται ακόμη και όσους επιθυμούν ή κρίνεται απαραίτητο για την επαγγελματική τους εξέλιξη να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις αλλά το πρόγραμμα εργασίας τους ή τόπος διαμονής τους δεν τους επιτρέπει τη δια ζώσης παρακολούθηση.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Παροχές εκπαιδευτικού οργανισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με το φορέα Πιστοποίησης Vellum Global Educational Services προσφέρουν σύγχρονα, εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.  Τα προγράμματα σπουδών έχουν αναπτυχθεί από καταξιωμένους κι έμπειρους καθηγητές, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα προαιρετικά ή υποχρεωτικά (αναλόγως του προγράμματος) να συμμετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου Certificate ή Diploma με το online εξεταστικό σύστημα examiny (www.examiny.gr).

 • Πιστοποιητικό διεθνούς αναγνώρισης.
 • Ευέλικτη μέθοδος υλοποίησης προγράμματος: ασύγχρονη εξ΄ αποστάσεως τηλεκατάρτισης, στις ώρες και στο ρυθμό που ταιριάζουν στο πρόγραμμα σας.
 • Γίνεστε μέλος της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με δια βίου προνόμια.
 • Σύγχρονα & Εξειδικευμένα σεμινάρια.
 • Συνεχή γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη.

 

Απευθύνεται σε

Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν όλοι όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας του τουριστικού τομέα ως ειδικοί στην άριστη και αποτελεσματικότερη υποδοχή  πελατών,  ανεξαρτήτως του επιπέδου σπουδών τους.

 • Εργαζόμενοι ή μη που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά.
 • Νέοι εργαζόμενοι που ξεκινούν την επαγγελματική τους καριέρα.
 • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες που επιθυμούν να προάγουν την επιχείρηση τους.

 

Γνώσεις και Δεξιότητες που θα αποκτήσετε

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του ταχύρυθμου σεμιναρίου ρεσεψιονίστ ο σπουδαστής θα είναι σε θέση:

 • Να εφαρμόζει στις ξενοδοχειακές μονάδες τα συστήματα λειτουργίας της Υποδοχής
 • Να σχεδιάζει την πολιτική κρατήσεων-πωλήσεων
 • Να υλοποιεί τις απαραίτητες σε κάθε στάδιο εξυπηρέτησης διαδικασίες
 • Να υιοθετήσει την τουριστική συνείδηση και τη σημασία της άρτιας εξυπηρέτησης πελατών
 • Να προτιμά, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, την χρήση των συστημάτων και διαδικασιών που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών
 • Να υποστηρίζει την σημαντικότητα του τμήματος της Υποδοχής στη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων

 

Ενότητες Προγράμματος 

Ενότητα 1: Η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

Ενότητα 2: Τουριστικά καταλύματα και διακρίσεις τουριστικών καταλυμάτων

Ενότητα 3: Η οργάνωση του τμήματος της υποδοχής

Ενότητα 4: Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων και πελατών αυτών

Ενότητα 5: Λειτουργίες Υποδοχής

Ενότητα 6: Κρατήσεις – Πωλήσεις

Ενότητα 7: Εργασίες Υποδοχής

 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ο συμμετέχων θα λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  και μετά την επιτυχή συμμετοχή του σε εξετάσεις Certificate Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα μας τα προγράμματα απονέμονται βαθμοί ECVET, ενώ οι απόφοιτοι, μαζί με το πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

 

Τρόποι πληρωμής

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε στο 210 9029780 και ο σύμβουλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων  θα είναι στη διάθεση σας. 

 

 

Ημερομηνία έναρξης: Άμεση

Χώρος Υλοποίησης : Εξ αποστάσεως

Διάρκεια Προγράμματος : 160 ώρες

Κόστος Προγράμματος : 190 ευρώ ( θεωρία & πιστοποίηση)

 

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr