Ιατρικός Τουρισμός

Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Facilitators)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:  Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί παγκοσμίως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αγορές και αποσκοπεί στον συνδυασμό της υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και της απόλαυσης της τουριστικής εμπειρίας.  Στον Ιατρικό Τουρισμό περιλαμβάνονται δυο κατηγορίες υπηρεσιών:

α. Ο Ιατρικός Τουρισμός Επιλογής, όπου ο ασθενής έχοντας σαν κίνητρο το προσιτό κόστος, την ποιότητα της υπηρεσίας, αλλά και τον ελκυστικό προορισμό, ταξιδεύει σε μία άλλη χώρα.

β. Διαχείριση Ιατρικών Αναγκών, όπου πρόκειται για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού.

Η Νέα Γνώση, βραβευμένη με το Silver Tourism Award για την σύνδεση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της με την αγορά εργασίας, διαθέτει μακρόχρονη πείρα στην εκπαίδευση στον Τουρισμό, ενώ αποτελεί τον μόνο εκπαιδευτικό φορέα μέλος του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ELITOUR) και προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα διεθνώς αναγνωρισμένο  Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών Ιατρικού Τουρισμού.

 

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό το τομέα.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου Προγράμματος, μεταξύ άλλων, θα βοηθήσει όσους θέλουν να εργαστούν ως Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά ένα σύνολο υπηρεσιών για τους Ιατρικούς Τουρίστες.

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ο συμμετέχων θα έχει ενημερωθεί για :

  • Την κατάρτιση του προϊόντος υγείας-τουρισμού, το οποίο απευθύνεται στον ασθενή και στους συνοδούς του, λαμβάνοντας υπόψη και τις πολιτισμικές καταβολές του.
  • Την διαμεσολάβηση μεταξύ του παρόχου ιατρικής φροντίδας και του ασθενούς.
  • Την υποδοχή του ασθενούς και των συνοδών του στην χώρα-προορισμό, καθώς και για την ασφαλή μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο.
  • Την επιλογή των σωστών παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, προκειμένου να μη διατρέξει κίνδυνο η υγεία του ασθενούς, πάντοτε σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.
  • Τα διαδικαστικά ζητήματα του ταξιδιού, καθώς και για την διευκόλυνση του ασθενούς σε γραφειοκρατικά θέματα. Καθιστούν έτσι την εμπειρία του ταξιδιού μία stress free διαδικασία.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

MODULE 1: HEALTH TOURISM AND  MEDICAL TOURISM:INTRODUCTION

MODULE 2: MEDICAL TOURISM FACILITATOR

MODULE 3: ETHICAL ISSUES AND CULTURAL SENSITIVITY / DIFFERENCES

MODULE 4: HEALTH  AND SPA TOURISM TRENDS AND PROSPECTS

MODULE 5: MARKETING STRATEGIES IN MEDICAL TOURISM

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  50 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 800 Ευρώ

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων NOCN, καθώς και από την GLOBALCERT. Οι συμμετέχοντες που το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση, συμμετέχοντες σε εξετάσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

 

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ