Ιατρικός Τουρισμός

General English for Adults

Ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων General English for Adults, διαβαθμισμένη σε 4 επίπεδα, για ασύγχρονη εκπαίδευση με τη χρήση διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ :

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για τις εκπαιδευτικές  ανάγκες  ενηλίκων κι απευθύνεται τόσο σε βασικούς όσο και σε πιο προχωρημένους χρήστες,  ανάλογα με τις ανάγκες και το γνωστικό τους επίπεδο.  Ειδικότερα:

Α) Αυτούς που γνωρίζουν λίγα αγγλικά σε ένα elementary επίπεδο (προϋποθέτει 2-3 χρόνια σπουδών) και επιθυμούν  να βελτιώσουν το χειρισμό της αγγλικής γλώσσας και να ανεβάσουν το επίπεδό τους σε Intermediate.

Β)  Αυτούς που ήδη γνωρίζουν αγγλικά σε Intermediate επίπεδο (προϋποθέτει 4 χρόνια σπουδών) και θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιήσεις σε επίπεδο Β1 (ΡΕΤ), Β2 (Lower), C1 (Advanced) και C2 (Proficiency).

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Η μάθηση της Αγγλικής γλώσσας είναι ίσως ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος στις μέρες μας. Η γνώση των Αγγλικών όχι μόνο μπορεί να μας φέρει σε επικοινωνία με ανθρώπους από άλλες χώρες , αλλά να μας ανοίξει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί   μια ολοκληρωμένη,  οικονομική, ταχύτατη και ευέλικτη μέθοδο για την εκμάθηση Αγγλικών,  για εργαζόμενους που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές, υπαλλήλους, εμπορικά στελέχη, επαγγελματίες κάθε ειδικότητας κ.α.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Το προτεινόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για  την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ξεχωρίζει τόσο για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιείται όσο και για τη δομή του περιεχομένου, βασιζόμενο στην πολυετή  εμπειρία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΓΝΩΣΗ Α.Ε.  και στην επιτυχία των πολυάριθμων σπουδαστών μας.

Οι συμμετέχοντες, ανάλογα με το επίπεδο που θα έχουν ολοκληρώσει , θα μπορούν να χειρίζονται με άνεση την αγγλική γλώσσα και  να αποκτήσουν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας σύμφωνα με τα πρότυπα του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Γλωσσομάθειας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Κάθε επίπεδο αποτελείται από 10 Modules που περιλαμβάνουν Reading, Grammar Theory, Grammar Practice, Listening, Speaking, Writing, Companion, Useful Links, Tests.

Όλες οι ασκήσεις σε Reading, Grammar και Listening είναι αυτοδιορθούμενες, ενώ υπάρχουν suggested answers για Writing και Speaking.

Η ενότητα Companion περιέχει μεταφράσεις επιλεγμένων λέξεων από όλο το Module, συνοδευόμενες από παράδειγμα και ακουστική απόδοση της λέξης.

Παρέχεται η δυνατότητα, με mouse over, να βλέπει ο σπουδαστής απευθείας την μετάφραση των δυσκολότερων λέξεων, ώστε να διευκολύνεται στην κατανόηση των κειμένων χωρίς να ανατρέχει στο companion.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ : Πιστοποιημένοι  καθηγητές Αγγλικών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών  ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  3 έως 9 μήνες για το κάθε επίπεδο (ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο του συμμετέχοντα και το ρυθμό μελέτης του)

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ για ένα επίπεδο, με έκπτωση 50% για τα επόμενα επίπεδα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ : Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

Για την απόκτηση Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας  ο συμμετέχων θα πρέπει να λάβει μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί :

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

    Τράπεζα : EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός : 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 • ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  20
  μήνα
   

   • Απεριόριστη Πρόσβαση
   • 24/7

 • ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  200
  προκαταβολικά
  (2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ)

   • Απεριόριστη Πρόσβαση
   • 24/7

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ