Ιατρικός Τουρισμός

International Diploma in Sales Management

Μια σύγχρονη θεώρηση υποστηρίζει ότι όλοι μας είμαστε πωλητές καθώς, μέσα από κάθε μορφή επικοινωνίας μας, έχουμε σκοπό να επιτύχουμε ένα στόχο, να πείσουμε τον άλλον για μια ιδέα ή μια δράση

 

Πληροφορίες Προγράμματος

Σκοπός του πιστοποιημένου μεταπτυχιακού προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης είναι η ουσιαστική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην οργάνωση και διοίκηση πωλήσεων. Η ευέλικτη μορφή του ως σεμινάριο εξ αποστάσεως διευκολύνει την φοίτηση κάθε εργαζόμενου ή ενδιαφερόμενου που μπορεί να βρίσκετε σε απομακρυσμένο σημείο εντός ή εκτός της Ελλάδος.

Η πιστοποίηση στη Διοίκηση Πωλήσεων επιτρέπει στους απόφοιτους

 • Να αντιληφθούν τα αδύναμα στοιχεία του τμήματος πωλήσεων και να το επανασχεδιάσουν ώστε να πετύχουν ουσιαστική και αποδοτική διαχείριση.
 • Να εποπτεύουν, υποστηρίζουν, ενθαρρύνουν και να αξιολογούν τους πωλητές τους.
 • Να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη οργάνωση και διοίκηση τμημάτων πωλήσεων.
 • Να διατηρούνται ενεργοί και περιζήτητοι στην αγορά εργασίας ως έμπειροι γνώστες κομβικών μυστικών στη διαχείριση των πωλήσεων.
 • Να κατέχουν ένα διεθνούς αναγνώρισης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο βιογραφικό τους σημείωμα.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο σεμινάριο εξ αποστάσεως και απευθύνεται ακόμη και όσους επιθυμούν ή κρίνεται απαραίτητο για την επαγγελματική τους εξέλιξη να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις αλλά το πρόγραμμα εργασίας τους ή τόπος διαμονής τους δεν τους επιτρέπει τη δια ζώσης παρακολούθηση.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Παροχές εκπαιδευτικού οργανισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με το φορέα Πιστοποίησης Vellum Global Educational Services προσφέρουν σύγχρονα, εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.  Τα προγράμματα σπουδών έχουν αναπτυχθεί από καταξιωμένους κι έμπειρους καθηγητές, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα προαιρετικά ή υποχρεωτικά (αναλόγως του προγράμματος) να συμμετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου Certificate ή Diploma με το online εξεταστικό σύστημα examiny.

 • Πιστοποιητικό διεθνούς αναγνώρισης.
 • Ευέλικτη μέθοδος υλοποίησης προγράμματος: ασύγχρονη εξ΄ αποστάσεως τηλεκατάρτισης, στις ώρες και στο ρυθμό που ταιριάζουν στο πρόγραμμα σας.
 • Γίνεστε μέλος της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με δια βίου προνόμια.
 • Σύγχρονα & Εξειδικευμένα σεμινάρια.
 • Συνεχή γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη.

 

Απευθύνεται σε

Συμμετοχή στο εξ αποστάσεως σεμινάριο πωλήσεων, μπορούν να δηλώσουν όλοι όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας,  ανεξαρτήτως του επιπέδου σπουδών τους και του κλάδου που δραστηριοποιούνται.

Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης σε

 • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες που επιθυμούν να προάγουν την επιχείρηση τους εφαρμόζοντας ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα πωλήσεων.
 • Σε διευθυντές επιχειρήσεων, διευθυντές πωλήσεων και marketing που αναζητούν τρόπους βελτίωσης των πωλήσεων τους.
 • Σε στελέχη  τμημάτων και προϊσταμένους που έρχονται σε επαφή με πελάτες.
 • Εργαζόμενους ή μη που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά.
 • Σε νέους πωλητές που χρειάζονται καθοδήγηση και πληροφόρηση για την επαγγελματική τους ενασχόληση.

 

Προνόμια του σεμιναρίου

Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόκειται για ένα επιμορφωτικό μοριοδοτούμενο σεμινάριο εκπαιδευτικών. Η παρακολούθηση του προγράμματος Διαχείριση Πωλήσεων μοριοδοτείται  στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς δημοσίων ΙΕΚ ή/και σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ.

 

Γνώσεις και Δεξιότητες που θα αποκτήσετε

Μετά την ολοκλήρωση του πιστοποιημένου ταχύρυθμου σεμιναρίου διοίκηση πωλήσεων, oι απόφοιτοι αποκτούν ισχυρά προσόντα για μία επιτυχή σταδιοδρομία και πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές. Θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν καίριες θέσεις σε εταιρίες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εάν και αποτελεί ουσιαστικό εφόδιο για τον καθένα, αποτελεί αναγκαιότητα για όσους ασχολούνται με τομείς πωλήσεων, εξαγωγών, έρευνας αγοράς, μάρκετινγκ, διαφήμισης, διοίκησης, δημοσίων σχέσεων, διοίκησης ανθρώπινων πόρων και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

 

Ενότητες Προγράμματος :

Ενότητα 1: Εισαγωγικές έννοιες  και ορισμοί

Ενότητα 2: Προγραμματισμός & Σχεδιασμός Τμήματος Πωλήσεων

Ενότητα 3: Προσωπικές πωλήσεις

 Ενότητα 4: Επιχειρηματική ηθική

Ενότητα 5:  Δύναμη Αποτελεσματικής Επικοινωνίας

Ενότητα 6: Κατανοώντας τον Πελάτη

Ενότητα 7: Εντοπίστε τους πελάτες σας

Ενότητα 8: Στρατηγικές προσέγγισης στις πωλήσεις

Ενότητα 9: Διαχείριση αντιρρήσεων

 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης :

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ο συμμετέχων θα λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  και μετά την επιτυχή συμμετοχή του σε εξετάσεις Certificate Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα μας τα προγράμματα απονέμονται βαθμοί ECVET, ενώ οι απόφοιτοι, μαζί με το πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

 

Τρόποι πληρωμής:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε στο 210 9029780 και ο σύμβουλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων  θα είναι στη διάθεση σας. 

 

Ημερομηνία έναρξης: Άμεση

Χώρος Υλοποίησης : Εξ αποστάσεως

Διάρκεια Προγράμματος : 240 ώρες

Κόστος Προγράμματος : 190 ευρώ ( θεωρία & πιστοποίηση)

 

 Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr