Ιατρικός Τουρισμός

Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:  Το στοιχείο του επισιτισμού αποτελεί σημαντικό παράγοντα στον τουριστικό τομέα, καθώς επηρεάζει άμεσα το δείκτη ικανοποίησης του πελάτη/τουρίστα. O ρόλος του Υπαλλήλου του Επισιτιστικού Τομέα σε συνδυασμό βεβαίως με την παροχή ποιοτικού τουριστικού προϊόντος είναι καθοριστικός για την ικανοποίηση του πελάτη και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό το τομέα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου Προγράμματος, μεταξύ άλλων, θα βοηθήσει τον συμμετέχων  να κατανοήσει την έννοια της επισιτιστικής επιχείρησης και να γνωρίσει τα διαφορετικά είδη επισιτιστικών επιχειρήσεων που λειτουργούν εντός της ελληνικής επικράτειας ως αυτόνομες επιχειρήσεις και ως χώροι εντός των ξενοδοχειακών μονάδων.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ο συμμετέχων θα έχει ενημερωθεί για τις εγκαταστάσεις των επισιτιστικών επιχειρήσεων και για τον εξοπλισμό τους. Θα γνωρίζει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες όλου του προσωπικού του εστιατορίου. Θα έχει  μάθει να κατονομάζει και να αναλύει τις κατηγορίες των γευμάτων και τη σύνθεσή τους. Θα είναι σε θέση να εφαρμόζει όλους τους τρόπους τραπεζοκόμησης και να αναλύει όλες τις τεχνικές παράθεσης και πώλησης κρασιών.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1Η Θεματική Ενότητα : Λειτουργίες Επισιτισμού

2Η Θεματική Ενότητα : Τεχνικές Αύξησης Πωλήσεων

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  24 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ (προσφορά έως τέλος Δεκεμβρίου)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣΒεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

 

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ