Ιατρικός Τουρισμός

Υπάλληλος Ψυχαγωγίας, Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ο Υπάλληλος Ψυχαγωγίας, Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού είναι ένας επαγγελματίας του τουριστικού κλάδου, ο οποίος διεκπεραιώνει το σύνολο των εργασιών ευεξίας, ψυχαγωγίας, διασκέδασης και αθλητισμού σε τμήματα ψυχαγωγίας και χώρους ευεξίας και αθλητισμού μιας τουριστικής επιχείρησης όπως: σπα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό το τομέα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, αθλητικό τουρισμό, τουρισμό ευεξία, ψυχαγωγία και διασκέδαση στον τουρισμό, κ.α. Το πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντα τους.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον τομέας ασχολούνται  με την προετοιμασία, τη διοργάνωση, εμψύχωση και υλοποίηση, κάτω από ορθολογική οικονομική – διαχείριση, δραστηριοτήτων ψυχαγωγικών, καλλιτεχνικών, παιδαγωγικών και αθλητικών, που απευθύνονται σε τουρίστες κάθε προέλευσης και κάθε ηλιακής κατηγορίας και που πραγματοποιούνται σε ξενοδοχεία, σε άλλου τύπου καταλύματα και σε τόπους ποικίλου τουριστικού ενδιαφέροντος. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απασχοληθούν σε θέσεις όπως : Υπάλληλος σπα & κέντρου θαλασσοθεραπείας (φροντιστής, υποδοχή κ.α.), υπάλληλος γυμναστηρίου, φροντιστής πισίνας, υπάλληλος αθλητικών εγκαταστάσεων, εμψυχωτής τουρισμού, κ.α.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1Η Θεματική Ενότητα : Ευεξία, Αναψυχή και Άθληση στον Τουρισμό

2Η Θεματική Ενότητα : Προσωπικό Κέντρου Αναζωογόνησης και Υγείας

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  24 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ (προσφορά έως τέλος Δεκεμβρίου)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣΒεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ