Ιατρικός Τουρισμός

Μαθήματα Κινεζικών για αρχάριους

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με, πάνω από 25 χρόνιαεμπειρίας   και επιτυχίας στον τομέα των ξένων γλωσσών επεκτάθηκε και στην εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας. Μια γλώσσα με πολλές προοπτικές τόσο στον εμπορικό όσο και οικονομικό κλάδο, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  ενήλικες σπουδαστές και σε συνεργασία με τον καθηγητή γλωσσολογίας και αναπληρωτή ακαδημαϊκό καθηγητή στο πανεπιστήμιο Διεθνών Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Huang Hao έχει εισάγει μια καινοτόμα μέθοδο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας.

Δείτε τα video με τον Dr. Huang Hao και μάθετε περισσότερες πληροφορίες

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: 

Για κάθε ενδιαφερόμενο  που δεν έχει απολύτως καμία γνώση κινέζικων και θέλει να ξεκινήσει τη γλώσσα. Ο ενδιαφερόμενος  σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκείται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους.

Για την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος απαιτείται η επάρκεια γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, επιπέδου τουλάχιστον Β2.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Μέσα από τα μαθήματα κινέζικης γλώσσας οι σπουδαστές θα μάθουν τα βασικά-τυπικά συστατικά της γλώσσας αλλά και στην κινέζικη κουλτούρα και πολιτισμό. Τα τμήματά μας διατηρούνται ολιγομελή ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε στην ατομική πρόοδο και να καλλιεργούμε την αμφίδρομη συμμετοχή και την κριτική σκέψη.

Στόχος είναι η επίτευξη αποτελεσματικής και γρήγορης επικοινωνίας, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν την κινεζική γλώσσα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η επιτυχής παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων μας εγγυάται τη σωστή εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας και την επιτυχία στις εξετάσεις HSK 1, καθώς και τη συνέχιση της εκμάθησής τους σε επόμενα επίπεδα.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Στόχος στο επίπεδο αυτό είναι οι μαθητές να είναι σε θέση να κατανοούν και να χρησιμοποιούν απλές καθημερινές φράσεις, σε γραπτό και προφορικό λόγο και να γνωρίσουν τη χώρα και τις συνήθειες των κατοίκων.

Μοναδικά πλεονεκτήματα μεθόδου Huang Hao & ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ

 

  1. Εκπαιδευτικό υλικό και μεθοδολογία, διαμορφωμένα ειδικά για την ελληνική κουλτούρα και ανάγκες
  2. Ολιγομελή τμήματα
  3. Έμφαση στα προφορικά ώστε, από τα πρώτα μαθήματα, οι σπουδαστές μας να μπορούν να επικοινωνούν με τρόπο κατανοητό
  4. Αξιοποίηση της τεχνολογίας
  5. Πρακτική εξάσκηση στον προφορικό λόγο μέσα από δική μας πλατφόρμα Ώρες και μέρες που επιθυμεί ο σπουδαστής. Από το δικό του χώρο.
  6. Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουν πολύ καλή προφορική και αρκετά καλή γραπτή επικοινωνία για να την αξιοποιήσουν ως άριστο επαγγελματικό προσόν
  7. Πρόγραμμα εκμάθησης προσαρμοσμένο για να πετύχουν οι σπουδαστές μας στις επίσημες εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας HSK, διεθνούς αναγνώρισης
  8. Απόκτηση του πρώτου επίσημου διπλώματος σε λιγότερο από ένα χρόνο!

 

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Το HSK 1 απευθύνεται σε μαθητές που έχουν μάθει 150 καθημερινά  χρησιμοποιούμενες λέξεις και βασικούς κανόνες γραμματικής.

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Για την απόκτηση του 1ου επιπέδου τα μαθήματα διαρκούν 7 μήνες. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται 2 φορές την εβδομάδα και σε σύνολο ωρών 3  ( 1 ½  ώρες σε κάθε συνάντηση).

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 17:30-19:00.
Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων : Τέλος Φεβρουαρίου 2019.

 ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 150 ευρώ / μήνα  .  Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους αλλά και ευέλικτα πακέτα πληρωμών.

Οι σπουδαστές θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο στην ελληνική κουλτούρα και ανάγκες

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr