Ιατρικός Τουρισμός

Οροφοκομία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:  Η ραγδαία ανάπτυξη και η διεθνής εξάπλωση της τουριστικής βιομηχανίας ήταν η αφορμή για τη δημιουργία πολλών νέων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων παγκοσμίως και τη συνεχή ζήτηση για έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Στον κεντρικό άξονα του ξενοδοχείου βρίσκεται η οροφοκοµία (housekeeping) και το προσωπικό που τη στελεχώνει.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό το τομέα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ο υπεύθυνος του Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης, φροντίζει το σημαντικό κομμάτι της καθαριότητας και της συντήρησης των χώρων της ξενοδοχειακής επιχείρησης, ώστε να διασφαλίζεται στον πελάτη μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα γνωρίσουν τις διευθύνσεις και τα τμήματα ενός ξενοδοχείου καθώς και τα καθήκοντα που υπάρχουν σε αυτά. Θα κατανοήσουν τη σύνθεση του προσωπικού του Housekeeping και τις αρμοδιότητές του. Θα μάθουν να εφαρμόζουν τους κανόνες που διέπουν την υγιεινή των χώρων του ξενοδοχείου, των μηχανημάτων και του εξοπλισμού καθώς και τους γενικούς κανόνες καθαρισμού των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες  θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν ένα πρόγραμμα εργασιών για το τμήμα της λινοθήκης και να αναγνωρίζουν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των λινών και του ιματισμού των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων. Θα εξοικειωθούν με τις διαδικασίες συνεργασίας μεταξύ του Housekeeping και των υπολοίπων τμημάτων του ξενοδοχείου.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1Η Θεματική Ενότητα : Οροφοκομία

2Η Θεματική Ενότητα : Τμήμα Υποδοχής

3Η  Θεματική Ενότητα: Ασφάλεια και Υγεία Υπαλλήλων

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  24 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ (προσφορά έως τέλος Δεκεμβρίου)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣΒεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

 

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ