Ιατρικός Τουρισμός

Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : 

Το σεμινάριο καλύπτει στις βασικές ενότητες για την απόκτηση Πιστοποιητικού Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής  Diploma in IT Skills Standard Level.

Το πιστοποιητικό είνα  αποδεκτό από το ΑΣΕΠ αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ :

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο  για να καλύπτει  τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου από μαθητές έως υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικότητας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (word, excel, internet) και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής  της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ έχει διαμορφωθεί για να καλύψει  τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων και σύμφωνα με το σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής τους.  Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης , διευκολύνοντας τους εκπαιδευόμενους  από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και αν βρίσκονται, εντός και εκτός Ελλάδας, από το σπίτι τους ή από το χώρο εργασίας τους,  να προσαρμόσουν την εκπαίδευση τους στον χρόνο που τους  εξυπηρετεί.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Εύκολα – Γρήγορα -Οικονομικά  οι συμμετέχοντες μαθαίνουν  με τους δικούς τους ρυθμούς πληροφορική, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και το βιογραφικό τους!

Κατέχουν τις βασικές δεξιότητες στη χρήση Η/Υ και μπορούν να  συμμετάσχουν για την απόκτηση Πιστοποιητικού Πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Επιπροσθέτως κατέχουν τις απαιτούμενες γνώσεις πληροφορικής που ζητούνται από την αγορά εργασίας (δημοσίους οργανισμούς  και ιδιωτικές επιχειρήσεις).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Θεωρία στις βασικές ενότητες : Word, Excel, Internet.

Video & power point με επιπρόσθετες πληροφορίες στη βασική θεωρία.

Video ασκήσεων με καθηγητή.

Πρακτική άσκηση με tests.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ  :  Συνεργαζόμενος καθηγητής πληροφορικής της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  1 μήνας

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :  190 ευρώ (περιλαμβάνεται το κόστος της πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικού)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ : Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί :

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα : EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός : 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ