Ιατρικός Τουρισμός

Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής

Το σεμινάριο καλύπτει στις βασικές ενότητες  Word, Excel, Internet για την απόκτηση Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ  αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη  και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Το πιστοποιητικό είνα  αποδεκτό από το ΑΣΕΠ αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ :

Το πρόγραμμα Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (word, excel, internet) είναι σχεδιασμένο  για να καλύπτει  τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου από μαθητές έως υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικότητας.

Απευθύνεται σε:

  • όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις για πτυχίο πληροφορικής για προκηρύξεις ΑΣΕΠ και πρόσληψη στο Ελληνικό δημόσιο
  • αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις των προγραμμάτων
  • εργαζόμενους ή μη που θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους με έγκυρο και αναγνωρισμένο πτυχίο πληροφορικής.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής  της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ έχει διαμορφωθεί για να καλύψει  τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων και σύμφωνα με το σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής τους.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται:

  • είτε με φυσική παρουσία στην αίθουσα με έμπειρο καθηγητή που σας λύνει κάθε απορία ώστε να είστε σωστά προετοιμασμένοι να πετύχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης αλλά και να μάθετε πραγματικά χρήση των προγραμμάτων
  • είτε με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης , διευκολύνοντας τους εκπαιδευόμενους  από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και αν βρίσκονται, εντός και εκτός Ελλάδας, από το σπίτι τους ή από το χώρο εργασίας τους,  να προσαρμόσουν την εκπαίδευση τους στον χρόνο που τους  εξυπηρετεί.

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μεθοδικά- Απλά– Γρήγορα -Οικονομικά  οι συμμετέχοντες μαθαίνουν  με τους δικούς τους ρυθμούς πληροφορική, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και το βιογραφικό τους.

Ολοκληρώνοντας οι σπουδαστές μας κατέχουν τις βασικές δεξιότητες στη χρήση υπολογιστών και μπορούν να  συμμετάσχουν για την απόκτηση Πιστοποιητικού Πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Επιπροσθέτως κατέχουν τις απαιτούμενες γνώσεις πληροφορικής που ζητούνται από την αγορά εργασίας (δημοσίους οργανισμούς  και ιδιωτικές επιχειρήσεις).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Θεωρία στις βασικές ενότητες : Word, Excel, Internet

Καθοδήγηση από καθηγητή (επεξήγηση θεωρίας,

πρακτικά παραδείγματα)

Προετοιμασία για το περιβάλλον της εξέτασης

Πρακτική άσκηση με tests

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ  : 

Συνεργαζόμενοι καθηγητές πληροφορικής
με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων στον τομέα της πληροφορικής.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: 

1 μήνας

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 

190 ευρώ (περιλαμβάνεται το κόστος της πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικού)

Για τρέχουσες προσφορές παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο 210 9029780

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ : 

Οι σπουδαστές μας προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης πτυχίων πληροφορικής αναγνωρισμένων τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Ενδεικτικά πτυχία πιστοποίησης: ECDL, Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ (Unicert Primary) με ισχύ αόριστης διάρκειας.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα και μετά την επιτυχή συμμετοχή  σε εξετάσεις Πιστοποίησης ο συμμετέχων θα λάβει 2 πτυχία :

  • Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ κατά ΕΟΠΠΕΠ του οποίου η ισχύς είναι αόριστης διάρκειας και γίνεται αποδεκτό για πρόσληψη από το Ελληνικό Δημόσιο.
  • Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ κατά ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024 με ισχύ πέντε ετών από την ημερομηνία έκδοσής του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί διεθνώς.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί :

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα :

Τράπεζα : EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός : 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr