Ιατρικός Τουρισμός

Πρόγραμμα Αγγλικών TOEIC

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:  Απόκτησε Αναγνωρισμένο Πτυχίο ΑΓΓΛΙΚΩΝ TOEIC, οποιουδήποτε επιπέδου, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα! Το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι διάρκειας 120 ωρών με ασκήσεις και υλικό για την προετοιμασία για τις εξετάσεις πτυχίου Αγγλικών TOEIC.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις εξετάσεις Αγγλικών TOEIC, προκειμένου να αποκτήσουν πτυχίο μέχρι το επίπεδο C1 ή για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Οι εξετάσεις TOEIC είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που αξιολογεί το γλωσσικό επίπεδο των υποψηφίων στα Αγγλικά. Αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (και μοριοδοτείται), από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Το TOEIC αποτελεί αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και διεθνώς, και πιστοποιεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος, τη μέτρια (Β1), καλή (Β2), πολύ καλή (C1/Γ1). Παρακολουθώντας το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ θα προετοιμαστείτε αποτελεσματικά  για τις εξετάσεις Αγγλικών TOEIC και θα ενισχύσετε τη γλωσσική επάρκεια σας στην αγγλική γλώσσα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1 ) TOEIC  Listening Comprehension (Κατανόηση Προφορικού Λόγου)

2) TOEIC® Reading comprehension (Κατανόηση Γραπτού Λόγου)

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  120 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ