Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής : Συγγραφή Μυθιστορήματος

 

Πληροφορίες Προγράμματος:

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με τον Πατιό Γιώργο, Δρ. Φιλοσοφίας της Ιστορίας και του Πολιτισμού,  διοργανώνουν   σεμινάριο με τίτλο:

«Δημιουργική Γραφή : Συγγραφή Μυθιστορήματος»

Το  σεμινάριο δημιουργικής γραφής αφορά την εξειδικευμένη προσπάθεια εκμάθησης βασικών τεχνικών συγγραφής ενός μυθιστορήματος. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων συγγραφής ενός μυθιστορήματος, ενώ θα υπάρχει  και ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Απευθύνεται σε :

Απευθύνεται σε όλες και όλους, οι οποίες και οι οποίοι θέλουν να μπουν στη διαδικασία να αρχίσουν όντως να συγγράφουν ένα μυθιστόρημα ή επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα εν εξελίξει αφήγημά τους.

 

Πλεονεκτήματα Προγράμματος :

α) η πρακτική εξάσκηση κάτω από τις οδηγίες ενός έμπειρου δασκάλου δημιουργικής γραφής και ήδη φτασμένου λογοτέχνη,

β) η δυνατότητα άμεσης ανάλυσης όλων των αναγκαίων τεχνικών βημάτων που η συγγραφή ενός μυθιστορήματος απαιτεί,

γ) η δυνατότητα ανάπτυξης και περαιτέρω διέγερσης της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών και

δ) η απλότητα στην επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας του σεμιναρίου και η γόνιμη ανταλλαγή θετικών σχολίων πάνω στα δείγματα γραφής των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών.

 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Εκπαιδευτικό Κέντρο  ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

 

 

 

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητή: 

Σπουδές Νομικής, Φιλολογίας και Φιλοσοφίας, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στη Φιλοσοφία, διδασκαλία σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από το 2013 και ως σήμερα έχει συγγράψει και διδάσκει σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

Έχει εκδόσει μία ποιητική συλλογή (‘Κάτω από τη λάμπα του μεσημεριού’) και ένα μυθιστόρημα (‘Οι γάτες της Οίας ονειρεύονται’) από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Έχει εκδόσει μία αγγλική μονογραφία σε παγκόσμια διανομή (‘Kierkegaard on the philosophy of History’) από τις εκδόσεις Palgrave MacMillan και σειρά επιστημονικών άρθρων (σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά) πάνω στη φιλοσοφία και τις σχέσεις φιλοσοφίας και τέχνης.

 

Θεματικές Ενότητες Προγράμματος :

α) εισαγωγή στη φύση του μυθιστορήματος ως ξεχωριστή γραπτή αφήγηση,

β) ανάλυση της δόμησης των χαρακτήρων ενός μυθιστορήματος,

γ) ανάλυση και εξάσκηση πάνω στη δόμηση μίας σωστής αφήγησης/πλοκής,

δ) φύση, λειτουργία και σημαντικότητα των ανατροπών,

ε) παράδοση και σχολιασμός κειμένων των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών.

 

Διάρκεια Προγράμματος :

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών και περιλαμβάνει δια ζώσης κι εξ αποστάσεως εκπαίδευση.  Οι δια ζώσης συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Έναρξη προγράμματος : 16 Μαΐου και ώρες 17:00-20:00

 

Κόστος προγράμματος :

Το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι 180 ευρώ και μπορεί να εξοφληθεί έως 2 δόσεις. Η καταβολή της πρώτης δόσης είναι προαπαιτούμενο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο πρόγραμμα.

Ειδικές τιμές και εκπτώσεις :

  • Για εγγραφές early booking έως 8 Μαΐου έκπτωση 20% .
  • Έκπτωση 20% για όσους επιλέξουν και εγγραφούν σε ακόμη ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ . Δείτε ΕΔΩ τα προγράμματα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.
  • Έκπτωση 20% για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές.

 

Τρόποι πληρωμής

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε στο 210 9029780 και ο σύμβουλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων  θα είναι στη διάθεση σας.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr