Ιατρικός Τουρισμός

Τουριστικό Marketing

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:  Ο Τουρισμός κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΑΕΠ όλων των αναπτυγμένων χωρών ενώ αποτελεί και τον μεγαλύτερο εργοδότη παγκοσμίως. Κι όμως, ο παγκόσμιος Τουρισμός αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις οι οποίες σχετίζονται με τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αλλά και την ορθή κατανομή και διαχείριση των υπαρχόντων φυσικών πόρων.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους, όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτό το τομέα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ο υπάλληλος που ασχολείται με το απαιτητικό κομμάτι του «Τουριστικού Marketing», δηλαδή με την προώθηση-πώληση των υπηρεσιών φιλοξενίας και του τουριστικού προϊόντος, αποτελεί έναν επαγγελματία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, που η συμβολή του στην τουριστική αγορά είναι μεγίστης σημασίας. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, βασικές αρχές μάρκετινγκ, αρχές ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, εισαγωγή στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες  θα  έχουν αποκτήσει εξαιρετικά καλή γνώση του τουριστικού προϊόντος και θα έχουν αναπτύξει απαραίτητες δεξιότητες  για το τουριστικό marketing όπως οργανωτικότητα ,  ευστροφία και συνέπειά απέναντι στον πελάτη, χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν τον επαγγελματισμό, του εν λόγω υπαλλήλου και τον καθιστούν «κύριο μέτοχο» στην άνθηση του τουριστικού κλάδου.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1Η Θεματική Ενότητα : Βασικές Αρχές Marketing

2Η Θεματική Ενότητα : Αρχές Ηλεκτρονικού Marketing

3Η  Θεματική Ενότητα: Ηλεκτρονικό Εμπόριο

4Η Θεματική Ενότητα : ΤΠΕ στον Τουρισμό και Τουριστική Ζήτηση

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:  24 ώρες

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 250 Ευρώ (προσφορά έως τέλος Δεκεμβρίου)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣΒεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος  του Πιστοποιημένου από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης  Προσώπων και Προσόντων) Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί:

 

Α) Πληρωμή σε Τράπεζα : 

Τράπεζα: EUROBANK EFG

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0091.74.0200647101

IBAN: GR6202600910000740200647101

Δικαιούχος: ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

 

Β) Μέσω πιστωτικής κάρτας , έως 3 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

 

Γ) Με αντικαταβολή  στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος Αθήνα)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr

ΕΣΥΔ