Ιατρικός Τουρισμός

ΚΕΜΕΑ – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security

ΚΕΜΕΑ – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security

Security

Tο επάγγελμα με την όλο και πιο αυξανόμενη ζήτηση στις ημέρες μας είναι αυτό του ΚΕΜΕΑ – Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security), που αποτελεί, πλέον, μια νέα ειδικότητα, η οποία ασκείται σε όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πολύ υψηλή ετήσια αύξηση αντίστοιχων θέσεων εργασίας (άνω του 20 %).

Με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση  4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008 κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διαθέτει Πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ και υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) δια ζώσης αλλά και εξ΄αποστάσεως.  Ειδικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους, παρέχονται από τον Νοέμβριο του 2016 και εξ΄αποστάσεως προγράμματα προετοιμασίας για τις απαραίτητες εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109029780 κι επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές και προσφορές μας. Στείλτε το βιογραφικό σας στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr και συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσει για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα ΚΕΜΕΑ.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

ΚΕΜΕΑ : Προσωπικό ασφάλειας σεμινάρια για άδεια security εξ αποστάσεως

ΚΕΜΕΑ

ΚΕΜΕΑ : Προσωπικό ασφάλειας σεμινάρια για άδεια security

εξ αποστάσεως

Επιλέγοντας να εκπαιδευτείτε ως προσωπικό ασφάλειας ΚΕΜΕΑ, επιλέγετε ένα από τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Επιλέγοντας να εκπαιδευτείτε ως προσωπικό ασφάλειας ΚΕΜΕΑ στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επιλέγετε

 • Ολιγομελή τμήματα
 • Προγράμματα με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως ( e-learning )
 • Πρωινά -απογευματινά τμήματα
 • Έμπειρους καθηγητές
 • Εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας εξετάσεων
 • Προσομοίωση εξετάσεων
 • Σύνδεση με την αγορά εργασίας, προώθηση βιογραφικών σε εταιρείες του κλάδου
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Καθοδήγηση & υποστήριξη για την υποβολή του φακέλου συμμετοχής στις εξετάσεις προσωπικού ασφάλειας ΚΕΜΕΑ
 • Εύκολη πρόσβαση, δίπλα στο Μετρό Αγ. Ιωάννη
 • 98% επιτυχία στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ

Για ημερομηνίες έναρξης νέων τμημάτων , ειδικές εκπτώσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινώνησε στο 210 9029780 και ο σύμβουλος σπουδών μας θα σε ενημερώσει για τα προγράμματα προσωπικού ασφαλείας ΚΕΜΕΑ ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.

Ιδιωτικό Προσωπικό Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας

ΚΕΜΕΑ – Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ασφάλειας (SECURITY)

Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση  4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008 κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διαθέτει πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ και υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τα Πρότυπα του ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού.


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 105 ΩΡΩΝ ΚΕΜΕΑ:

 • Εκπαιδευτική Εισαγωγή
 • Ιδιωτική Ασφάλεια: Θεσμικό Πλαίσιο, Διεθνείς Τάσεις – Ελληνική Πραγματικότητα
 • Ποινικό Δίκαιο
 • Ποινική Δικονομία
 • Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι
 • Εισαγωγή στην Ασφάλεια
 • Το προφίλ του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας
 • Βασικά Καθήκοντα του Προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.
 • Ανταπόκριση σε Περιστατικά
 • Ασφάλεια Εγκαταστάσεων
 • Εξοπλισμός, Μέσα & Τρόποι Προστασίας του Προσωπικού Ασφάλειας Ι.Ε.Π.Υ.Α.
 • Προστασία Προσώπων/Χρηματαποστολών
 • Πυρασφάλεια & Αντιμετώπιση Τεχνολογικών Ατυχημάτων
 • Παροχή Πρώτων Βοηθειών

 

Σημεία Υπεροχής:

 • Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συνεργάζεται με Πιστοποιημένους Καθηγητές με πολυετή πείρα στο τομέα των Υπηρεσιών Ασφάλειας
 • Διαθέτει σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή για την υλοποίηση των Προγραμμάτων
 • Ειδικές Τιμές – Πακέτα Προσφορών για τους σπουδαστές μας
 • Συνεργασίες με επιχειρήσεις του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλειας οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας
 • Ευέλικτα προγράμματα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως (e-learning security),
  σε πρωϊνά ή απογευματινά τμήματα

Οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα είναι σε θέση να:

 • Συμμετάσχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης που θα διενεργηθούν από το ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
 • Συμμετέχουν στην πρόληψη και τον έλεγχο εγκληματικών δραστηριοτήτων
 • Επιτηρούν, περιπολούν και εξακριβώνουν περιστατικά
 • Επεμβαίνουν με στόχο τη λήψη προληπτικών μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών
 • Γνωρίζουν βασικές έννοιες του Αστικού και Ποινικού Δικαίου

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109029780 κι επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές και προσφορές μας. Στείλτε το βιογραφικό σας στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr και συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσει για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα ΚΕΜΕΑ.

Hotel Security Services

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συνεχώς αυξανόμενη τάση του ταξιδιωτικού κοινού, να θέτει την ασφάλεια ως μία από τις πολύ σημαντικές παραμέτρους επιλογής ξενοδοχειακού καταλύματος. Οι διεθνείς έρευνες θέτουν την ασφάλεια ανάμεσα στις πρώτες πέντε παραμέτρους επιλογής.
Το θέμα της ασφάλειας των ξενοδοχείων είναι πραγματικά μεγάλης σημασίας και χρήζει σοβαρής προσοχής. Μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ανθρώπου, η δυνατότητα να μετακινείται γρήγορα και άνετα, πλήττεται από την ανασφάλεια που αισθάνεται να μετακινηθεί για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους (συνέδρια κ.τ.λ.) και δημιουργεί προβλήματα σε πλήθος άλλων επαγγελμάτων που εμπλέκονται στον τουρισμό, εν γένει. Η αντιμετώπιση του φαινομένου οδηγεί αυτονόητα στη δημιουργία αμυντικών μηχανισμών.
Κάθε ξενοδοχείο πρέπει να συντάσσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η πυρκαγιά, η διαρροή αερίων, ο σεισμός, η πλημμύρα, η βομβιστική ενέργεια κ.λπ. Η επιτυχής εφαρμογή ενός σωστά προετοιμασμένου σχεδίου, εξαρτάται από την ετοιμότητα όλων των εργαζομένων του ξενοδοχείου, καθένας από τους οποίους πρέπει να έχει συγκεκριμένα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Αυτό φυσικά προϋποθέτει πολύ καλή εκπαίδευση.

Ταχύρρυθμα Προγράμματα Σεμιναριακού Τύπου 20 ωρών

Προσανατολισμένα στη διαδικασία των εξετάσεων για όσους επαγγελματίες διαθέτουν την παλιά άδεια ΚΕΜΕΑ και επιθυμούν να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση

Διάρκεια σεμιναρίου 20 ώρες

Απευθύνεται σε όσους έχουν εργασθεί ως ΚΕΜΕΑ – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας και πρέπει να ανανεώσουν την άδεια τους

Σκοπός του είναι οι σπουδαστές να προετοιμαστούν ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις και να πάρουν την πιστοποίηση τους

Εισηγητές είναι έμπειροι εκπαιδευτές

Από τον Νοέμβριο του 2016 τα ταχύρρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ παρέχονται και εξ΄αποστάσεως.

Πού μπορώ να εργαστώ ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας;

Ο Κλάδος του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας είναι

 • Σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (μεταφοράς χρημάτων)
 • Σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων (τράπεζες, μεγάλες επιχειρήσεις, αεροδρόμια, κλινικές κα)
 • Ως ελεύθεροι επαγγελματίες

Για να εργαστώ ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, ή να ανανεώσω την ήδη υπάρχουσα Άδεια Εργασίας μου, είναι υποχρεωτικό να αποκτήσω τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης;

Η κατοχή  τίτλου Πιστοποίησης ΚΕΜΕΑ είναι υποχρεωτική για οποιονδήποτε παρέχει υπηρεσίες Ιδιωτικής Ασφάλειας και θα αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για την ανανέωση της Άδειας Εργασίας, τύπου Α΄, από την Ελληνική Αστυνομία.

Για να εργαστείτε ως «ΚΕΜΕΑ – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» θα πρέπει  να έχετε κάποιον από τους παρακάτω τίτλους επαγγελματικής κατάρτισης:

 1. Πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1 της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» (Ι.Ε.Κ. εξαμηνιαίας κατάρτισης) ή αντίστοιχο προς αυτό που χορηγείται μετά από αξιολόγηση και πιστοποίηση (σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 4β του ν.2009/92), η οποία διεξάγεται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας.
 2. Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» (Ι.Ε.Κ.)
 3. Βεβαίωση – πιστοποιητικό αποφοίτησης από παραγωγικές σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ή από Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων ή Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ποια δικαιολογητικά πρέπει να συγκεντρώσω και να υποβάλλω για τη συμμετοχή μου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης;

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις Εξετάσεις Πιστοποίησης είναι τα ακόλουθα:

 1. Αίτηση συμμετοχής
 2. Μια (1) πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας
 3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή εφόσον δεν υπάρχει δελτίο ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. εκείνων στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου ή η άδεια διαμονής) ή επικυρωμένο αντίγραφο της σχετικής βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής της αρμόδιας αρχής. Εάν από τα παραπάνω δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως ή και το όνομα πατρός πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γεννήσεως.
 4. Νόμιμα θεωρημένη άδεια εργασίας ή ένσημα ασφαλιστικού φορέα ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών ή φορολογικά ή ασφαλιστικά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία ή βεβαίωση πρακτικής άσκησης και κατάρτισης.
 5. Πρωτότυπες αποδείξεις τραπεζικής κατάθεσης ανταποδοτικών τελών, συνολικής αξίας 150 ευρώ, στις οποίες πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, ως εξής:
  α) Εκατό ευρώ (100€) θα πρέπει να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
  β) Πενήντα ευρώ (50€) θα πρέπει να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.)

Επισημαίνεται ότι οι αποδείξεις τραπεζικής κατάθεσης ανταποδοτικών τελών θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέσα στο χρονικό διάστημα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης. Δε γίνονται δεκτές καταθέσεις μέσω e-Banking.

Με ποιο τρόπο μπορώ να ενημερωθώ για τις εξετάσεις Προσωπικoύ Ιδιωτικής Ασφάλειας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα Εξεταστικά Κέντρα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους;

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διενεργεί το KEMEA σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μπορούν να ενημερωθούν για τις εξετάσεις, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, καθώς και για τους χρόνους διεξαγωγής τους, με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο τηλ. Κέντρο 210 9029780
 2. Με αποστολή αιτήματος ΕΔΩ
 3. Από την ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΑ(www.kemea.gr)
 4. Από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (www.eoppep.gr)
 5. Μέσα από τον Έντυπο Τύπο.
 6. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΚΕΜΕΑ, στα τηλέφωνα 2107481630, 2107710805 και 2107701007 (επιλογή 1)
 7. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στο τηλέφωνο 2102709150.

Επισημαίνεται ότι, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ενημερώνει πάντα τους σπουδαστές της σχετικά με την διεξαγωγή των εξετάσεων, ωστόσο, την ευθύνη της ενημέρωσης έχει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος μέσω των πιο πάνω τρόπων μπορεί να αντλήσει τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο των εξετάσεων, τον κατάλογο των υποψηφίων της κάθε εξεταστικής σειράς, τα Εξεταστικά Κέντρα που θα διεξαχθούν οι εξετάσεις, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Ονοματεπώνυμο *

Email *

Μήνυμα *

Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Αποτελέσματα Security / ΚΕΜΕΑ: 100% Επιτυχία

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΚΕΜΕΑ τα αποτελέσματα των εξετάσεων της εξεταστικής Δεκεμβρίου του 2017.  Το 100% των ατόμων που επέλεξαν τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ για την προετοιμασία τους πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία των εξετάσεων και θα προωθηθούν σε επιχειρήσεις του[Διαβάστε Περισσότερα]

Νέο Τμήμα Προετοιμασίας Security με έναρξη τον Οκτώβριο

Για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας ΚΕΜΕΑ επιλέγω ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ! H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας, διοργανώνει και υλοποιεί προγράμματα 105 ωρών (για τους νέο-εισαχθέντες[Διαβάστε Περισσότερα]

ΚΕΜΕΑ: Ανακοινώθηκαν οι εξεταστικές για όλο το 2017!

To Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης  για τους επαγγελματίες οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» για το έτος 2017. Στις εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής, όσοι διαθέτουν[Διαβάστε Περισσότερα]

20-2-2017: Έναρξη Νέου Τμήματος Security – KEMEA

Για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας ΚΕΜΕΑ επιλέγω ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ! H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας, διοργανώνει[Διαβάστε Περισσότερα]

Νέο τμήμα Σεμινάρια Security

Νέο τμήμα Σεμινάρια Security

Αφορά όσους θέλουν να  δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Η έναρξη τμήματος είναι στις 20/2/2017  για αυτό θα πρέπει να έχετε κάνει την εγγραφή σας έως 10/2/2017 ώστε να γίνει έγκαιρα, με[Διαβάστε Περισσότερα]

Πιστοποίηση Security – KEMEA

Εξ’ αποστάσεως Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Security – KEMEA

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων ταχύρρυθμης εκπαίδευσης ειδικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους ως security μέσα από την υποχρεωτική πλέον, διαδικασία εξετάσεων του Κε.Με.Α. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη λειτουργία των ταχύρρυθμων προγραμμάτων προετοιμασίας[Διαβάστε Περισσότερα]

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις συμμετοχής στις επόμενες εξετάσεις Security του ΚΕΜΕΑ

KEMEA – Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»  Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) ανακοινώνει ότι, από 16/12/2016 έως και[Διαβάστε Περισσότερα]

κεμεα security

Εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση για την ανανέωση των αδειών security!

Από τον Νοέμβριο του 2016 η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων ταχύρρυθμης εκπαίδευσης ειδικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους ως security. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη λειτουργία των ταχύρρυθμων προγραμμάτων προετοιμασίας (διάρκειας 20 ωρών) για τις[Διαβάστε Περισσότερα]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr