Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάρια για την Κατάταξη Ξενοδοχείων

Σεμινάρια για την Κατάταξη Ξενοδοχείων

Εκπαιδεύστε το 10% του προσωπικού σας & αποκτήστε εύκολαγρήγορα και οικονομικά 150 μόρια κατάταξης σε αστέρια ή κλειδιά

Σύμφωνα με το νέο  νομοθετικό πλαίσιο για τον τουρισμό Ν.4276/2014 έχει ξεκινήσει  η κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων  Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων (νέων και υφιστάμενων) σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών, αντίστοιχα.

Τα  Ε.Σ.Λ.( Ειδικά Σήματα Λειτουργίας)  που έχουν εκδοθεί με το παλιό σύστημα θα ισχύουν μέχρι 31/12/2017.

Συνεπώς όλα τα τουριστικά καταλύματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία κατάταξης του με το νέο νομοθετικό πλαίσιο το αργότερο έως την 31/12/2017.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, υπ’ αριθ. 216/2015,  άρθρο 7, στοιχείο 11.1 του πίνακα,  η εκπαίδευση του 10% του προσωπικού, σε σεμινάρια  που αφορούν τον Τουρισμό και την Ασφάλεια διάρκειας μεγαλύτερης των 20 ωρών,  εξασφαλίζουν με ασφαλή, γρήγορο και οικονομικό τρόπο 150 επιπλέον μόρια.

Σε αυτά τα πλαίσια η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  παρέχει ολοκληρωμένα σεμινάρια κατάρτισης είτε πρόκειται για μεμονωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια  ή ενός 5ετούς προγράμματος  ώστε να εξασφαλίσετε την μοριοδότηση σας καθ’ όλη τη διάρκεια της 5ετίας που ισχύει και η κατάταξη σας.

Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα για Στελέχη Ξενοδοχείων και λοιπών Τουριστικών Μονάδων και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα παρακολουθήσει και μεμονωμένα μέσω e- learning προγραμμάτων.
 • Τουριστικό Marketing
 • Συνεδριακός Τουρισμός
 • Υπάλληλος Υποδοχής – Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Οροφοκομία (Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων και Λινοθηκών)
 • Υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου και κρατήσεων
 • Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα
 • Υπάλληλος Ψυχαγωγίας και Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού
 • Hotel Security

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγούνται οι απαραίτητες βεβαιώσεις-πιστοποιήσιες τόσο στον  εκπαιδευόμενο όσο και στο τουριστικό κατάλυμα

 Η διαδικασία είναι απλή

1ο βήμα : Επιλέξτε ένα από τα ειδικά σεμινάρια μας , διάρκειας 24 ωρών
2ο βήμα: Επιλέξτε τη μέθοδο παρακολούθησης,  με φυσική παρουσία στις αίθουσες  μας ή με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και υλοποιήστε το πρόγραμμα στο χώρο και στο χρόνο της επιλογής σας.
 

Επιλέξτε για την κατάρτιση του προσωπικού σας τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 9029780 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ενημερωθείτε για τις προνομιακές τιμές για τις εγγραφές Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

 

Σύγχρονος φορέας εκπαίδευσης, αναγνωρισμένος και διαπιστευμένος από δημόσιους οργανισμούς  & βραβευμένος :

 • Υπουργείο Παιδείας , με αριθμ. Άδειας Λειτουργίας 11025/19-09-2014
 • Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), με  κωδ. Πιστοποίησης 10719-13 ως Κ.Δ.Μ.Β.2
 • Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ( Ε.Σ.Υ.Δ.) , αριθμός Πιστοποιητικού 1082 κατά το ELOT EN ΙSO 17024/2012
 • Tourism Award για τη σύνδεση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας με την αγορά εργασίας

 

Σε όλα μας τα σεμινάρια οι επιχειρήσεις έχουν δυνατότητα επιδότησης σεμιναρίων (ανοικτών ή ενδοεπιχειρησιακών) μέσω ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ για την κατάρτιση του προσωπικού τους.

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Σεμινάριο που σας ενδιαφέρει


Μήνυμα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr