Ιατρικός Τουρισμός

Το e-learning σημαίνει «όχι όρια»

Το e-learning σημαίνει «όχι όρια»

bench-accounting-49025

Τηλ. 210 9029780       Email:nea-gnosi@nea-gnosi.gr

 Μάθε ξένες γλώσσες με 20 € το μήνα

 

Στις μέρες μας όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε όχι μόνο 1 αλλά και περισσότερες ξένες γλώσσες

Αυτό που ίσως δυσκολευόμαστε να κάνουμε είναι να πάρουμε την απόφαση να ξεκινήσουμε, ίσως

* για οικονομικούς λόγους

* φοβόμαστε ότι δεν θα τα καταφέρουμε

* δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο

* δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε την πιο αξιόπιστη σχολή εκμάθησης ξένων γλωσσών κοκ

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έρχεται και σας λύνει όλους τους προβληματισμούς σας. Σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα ΚΞΓ τη ΓΝΩΣΗ σας προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για να μάθετε ξένες γλώσσες. Ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς,

Στα πλαίσια αυτά σας παρουσιάζουμε την εξαιρετική ευκαιρία » Μάθε ξένες γλώσσες με 20 € το μήνα » που σημαίνει ότι έχεις μαθήματα αγγλικών και γαλλικών μόνο με 20€/ μήνα μέσω e-learning.

Το e-learning, ως μέθοδος, συνδυάζει μία καινοτόμα προσέγγιση μάθησης, παρέχοντας ευελιξία αναφορικά με το πού, πότε και το ρυθμό μάθησης που θα επιλέξεις ως εκπαιδευόμενος βάσει της καθημερινότητας και της ροής εργασίας σου. Οι εκπαιδευόμενοι με συγκριτικά χαμηλό κόστος, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις, ενισχύοντας το βιογραφικό σας και τις προοπτικές ανέλιξης στην αγορά εργασίας που σήμερα χαρακτηρίζεται από ισχυρό ανταγωνισμό. Κάνε σήμερα την εγγραφή σου σε ένα από τα προγράμματα μας και ξεχώρισε στην αγορά εργασίας. Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχει σχεδιάσει προγράμματα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Επέλεξε:

* General English for Adults

* Français du Tourisme

Μη διστάζεις, κάλεσε μας σήμερα στο 210 9029780 μάθε όλες τις πληροφορίες για την εγγραφή σου ή και λύσε όλους τους προβληματισμούς σου.

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Μάθημα (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr