Ιατρικός Τουρισμός

Security

Γιατί με ενδιαφέρει;

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης ατόμων, κατοικιών και γενικότερα εγκαταστάσεων δημιουργούν συνεχώς νέες θέσεις εργασίας για  εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Η ειδικότητα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ασχοληθεί με το επάγγελμα.

Που μπορώ να εργασθώ;

·         Σε όλες τις επιχειρησιακές και διοικητικές απαιτήσεις των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας
·         στα Τμήματα Εσωτερικής Ασφαλείας μεγάλων επιχειρήσεων,
·         σε όλους τους τομείς της οικονομίας, σε επίπεδο εξαρτημένης εργασίας ή επιχειρηματικής δραστηριότητας,
·         στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Η ειδικότητα «προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας» συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις ειδικότητες που συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων και κατά συνέπεια στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο. Ο τίτλος αυτός αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.   

 

 

Πως μπορώ να γίνω Εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας;

Για να μπορείτε να εργασθείτε ως προσωπικό ασφαλείας απαιτείται άδεια και αναγνωρισμένος επαγγελματικός τίτλος για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» ΦΕΚ 2899 τ. Β΄/29.10.2012       

Γιατί να επιλέξω τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ;

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς φορείς, θέτοντας στην διάθεση των σπουδαστών της εξειδικευμένους εκπαιδευτές – επαγγελματίες του κλάδου, εξομοίωση εξετάσεων, επαναληπτικά ταχύρυθμα σεμινάρια, συμβουλευτικές υπηρεσίες από την λήξη των μαθημάτων έως και την έκδοση της άδειας εργασίας αλλά και γραφείο ευρέσεως εργασίας το οποίο προωθεί το βιογραφικό σημείωμα των αποφοίτων της αμέσως μετά από την επιτυχία τους στις εξετάσεις!!!

Κλείσε την θέση σου στο επόμενο τμήμα μας τώρα!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr