Ιατρικός Τουρισμός

Voucher 18-24 Web Designer – Developer

Voucher 18-24 Web Designer – Developer

Το νέο πρόγραμμα Voucher 18-24 του ΣΕΠΕ δίνει την δυνατότητα στους ανέργους 18-24 ετών να εκπαιδευτούν και να κάνουν πρακτική στο Web Design – Web Development που είναι ένας από τους μεγαλύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τους υποψήφιους στην σχεδίαση, ανάπτυξη, υποστήριξη, συντήρηση και χρήση λογισμικού εφαρμογών (application software) με έμφαση στην web τεχνολογία. Έπειτα, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ θα βρεί εταιρίες στις οποίες ο υποψήφιος θα δουλέψει σε μορφή πρακτικής κατανοώντας και εξασκώντας τις δεξιότητές του. Ο υποψήφιος θα λάβει και το ποσό των 1.471,60 € μικτά. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι έτοιμος να βρεί δουλεία στην αγορά εργασίας έχοντας αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε και να βρείτε δουλεία στον τομέα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο 210-9029780 για περισσότερες πληροφορίες.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr