Ιατρικός Τουρισμός

Voucher Δημοσιογράφων

Voucher Δημοσιογράφων

«ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ»

 

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συμμετέχει στη Δράση της ΕΣΗΕΑ με τίτλο : “Επιχορήγηση με Επιταγές Κατάρτισης (Training Voucher) της Κατάρτισης Ανέργων Δημοσιογράφων με Σκοπό την Επανένταξη τους στην Αγορά Εργασίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης και στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου”.

Ο συνολικός αριθμός των Ωφελούμενων της Δράσης ανέρχεται σε 872 άτομα.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • 300 ώρες θεωρητικής κατάρτισης με αντικείμενο την «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δημοσιογράφου με χρήση ΤΠΕ».
  • 500€ εκπαιδευτικό επίδομα
  • ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων

 

Δικαιούχοι

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν άνεργοι δημοσιογράφοι μέλη της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ.), της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.) , της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος – Ευβοίας (Ε.Σ.Η.Ε.Θ.ΣΤ.Ε.), και της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) ανεξάρτητα εάν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

 

Διαδικασία απόκτησης του Voucher κατάρτισης και κριτήρια μοριοδότησης

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την άρτια εκπαίδευση των ωφελουμένων του προγράμματος με στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων για τη σωστή προετοιμασία εισόδου στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα απόκτησης του voucher κατάρτισης, μετά από εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος στο http://www.voucher.gov.gr.

Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν βάσει κριτηρίων, με τη μορφή μοριοδότησης, που είναι:

α) ηλικία
β) Η διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr