Ιατρικός Τουρισμός

Voucher Φορτοεκφορτωτών

Voucher Φορτοεκφορτωτών

«Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος»

 

Η δράση στοχεύει στη βελτίωση δεξιοτήτων σύμφωνα με το πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του φορτοεκφορτωτή. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 3.300 εργαζόμενοι φορτοεκφορτωτές ηλικίας 18 έως 60 ετών.

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών σε επαγγελματικές δεξιότητες βάσει του πιστοποιημένου επαγγελματικού περιγράμματος του φορτοεκφορτωτή.
  • Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 30 ωρών των ωφελούμενων εντός των δομών κατάρτισης, με τη μορφή casestudies.
  • Εκπαιδευτικό Επίδομα 750 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων)

 

Τόσο η θεωρητική κατάρτιση, όσο και η πρακτική άσκηση είναι επιδοτούμενη. Η δράση υλοποιείται μέσω του συστήματος χορήγησης επιταγών κατάρτισης (Training Voucher).

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ θα υλοποιήσει το πρόγραμμα με το μικτό μοντέλο συνδυάζοντας την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning 110 ώρες) και τη δια ζώσης (40 ώρες).

 

Δικαιούχοι

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 3.300 εργαζόμενοι φορτοεκφορτωτές ηλικίας 18 έως 60 ετών.

 

Διαδικασία απόκτησης του voucher κατάρτισης

 

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες φορτοεκφορτωτές θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης του voucher κατάρτισης, μετά από εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος στο http://www.voucher.gov.gr/. Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν βάσει κριτηρίων, με τη μορφή μοριοδότησης.

Voucher Φορτοεκφορτωτών

«Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος»   Η δράση στοχεύει στη βελτίωση δεξιοτήτων σύμφωνα με το πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του φορτοεκφορτωτή. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 3.300 εργαζόμενοι φορτοεκφορτωτές ηλικίας 18 έως 60 ετών. Η δράση  περιλαμβάνει: ·         Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120[Διαβάστε Περισσότερα]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr