Ιατρικός Τουρισμός

Voucher Nutriart – Νέοι 15-29

Voucher Nutriart – Νέοι 15-29

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ “NUTRIART” & ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 15-29 ΕΤΩΝ

 

Η ενέργεια της κατάρτισης αφορά στην επιχορήγηση, με επιταγές κατάρτισης (TRAINING VOUCHER) των πρώην εργαζόμενων της Εταιρείας «Nutriart» καθώς και νέων ανέργων, ηλικίας 15 έως 29 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), με σκοπό την αναβάθμιση των προσόντων τους και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους προκειμένου να ενταχθούν ή να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 300 ωρών, θα υλοποιηθούν σε θεματικά αντικείμενα που προέκυψαν μετά από διερεύνηση αναγκών των ωφελούμενων στο πλαίσιο της Ενέργειας Α (Επαγγελματική Συμβουλευτική) του Έργου.

Εκπαιδευτικό Επίδομα: Περιλαμβάνει το επίδομα συμμετοχής στη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των επτά ευρώ και πενήντα λεπτών (7,50 €) ανά ώρα κατάρτισης (μικτό ποσό), συνολικά δύο χιλιάδες διακόσια πενήντα ευρώ (2.250,00 €), το οποίο λαμβάνει ο ωφελούμενος της Ενέργειας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Μητρώο ωφελούμενων: το Μητρώο, που έχει συγκροτηθεί από πρώην εργαζόμενους/ες της «Nutriart», καθώς και νέους ανέργους ηλικίας 15 έως 29 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), οι οποίοι θα λάβουν κωδικό επιταγής κατάρτισης για να πληρωθεί το πρόγραμμα κατάρτισης που θα παρακολουθήσουν, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους.

Ενεργοποίηση επιταγής κατάρτισης: Κάθε ωφελούμενος υποχρεούται να εγγραφεί σε πάροχο κατάρτισης και ως εκ τούτου να ενεργοποιήσει την επιταγή κατάρτισης του εντός έντεκα (11) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσωπικών κωδικών Αριθμών Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ), ήτοι έως τις 16 Ιανουαρίου 2016.

Εκπαιδευτικό επίδομα – προϋποθέσεις λήψης – Αξία

Α. Κάθε ωφελούμενος, εφόσον ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο έχει συνολική αξία δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ (2.250,00 €) περιλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Β. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης ο ωφελούμενος δεν δικαιούται να λάβει ούτε το εκπαιδευτικό επίδομα ούτε οποιοδήποτε μέρος αυτού.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

 

 1. ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Η/Υ (ΤΠΕ)
 2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ (με έμφαση: ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEB DESIGNER – DEVELOPER / VIDEO GAMES)
 3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ-LOGISTIC MANAGEMENT
 4. ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
 5. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 6. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 7. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 8. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ
 9. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 11. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 12. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 13. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
 14. ΜΑΓΕΙΡΑΣ- ΜΠΑΡΜΑΝ- ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ
 15. ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ

Η υλοποίηση της Ενέργειας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Απριλίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 9029780.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

 

Φόρμα Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Κωδικός ΚΑΥΑΣ

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Voucher Nutriart

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία δύο τμήματα Voucher Nutriart στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του προγράμματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για τους πρώην εργαζόμενους της Εταιρείας «Nutriart» καθώς και νέους άνεργους, ηλικίας 15 έως 29 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ δύο τμήματα θεωρητικής[Διαβάστε Περισσότερα]

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr