Ιατρικός Τουρισμός

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για Ανέργους_Sprider 15-29 ετών – Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για Ανέργους_Sprider 15-29 ετών – Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις

SPRIDER_HEADER

Ανακοινώθηκε σήμερα η πρόσκληση για συμμετοχή σε δράσεις Κατάρτισης και Συμβουλευτικής πρώην εργαζομένων της εταιρείας Sprider  Stores Α.Ε. & Ανέργων ηλικίας 15-29 ετών.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ:

Α) άνεργοι νέοι οι οποίοι πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • είναι άνεργοι ηλικίας από 15 έως 29 ετών είτε είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ είτε όχι (Να έχουν γεννηθεί από 1/1/1987 μέχρι και 31/12/2001).
 • δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης (δράση κατάρτισης ή απασχόλησης) κατά το διάστημα του τελευταίου εξαμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.
 • δεν έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα.
 • είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή μετανάστες που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα

Β) 761 πρώην εργαζόμενοι της Εταιρείας «SPRIDER STORES Α.Ε.», εκ των οποίων:

 • 703 άτομα που έχουν απολυθεί κατά το διάστημα από 17/11/2013 έως 17/03/2014
 • 58 άτομα που απολύθηκαν πριν από την περίοδο αναφοράς των τεσσάρων μηνών (17/11/2013 έως 17/03/2014) και μετά τη γενική ανακοίνωση των προβλεπόμενων απολύσεων στις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο πλαίσιο του Έργου θα υλοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Α. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Γ. ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελούμενων αρχίζει στις 12/04/2016 (ώρα 17.00 μ.μ.) και λήγει στις 26/04/2016 (ώρα 17:00). Μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να έχουν προσκομίσει και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

 

ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:

 1. Αντίγραφο Ταυτότητας – Διαβατηρίου– Άδειας διαμονής.
 2. Υπεύθυνη Δήλωση προς την ΈΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SPRIDER STORES ότι: α) δεν έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα, β) δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης (δράση κατάρτισης ή απασχόλησης) κατά το διάστημα του τελευταίου εξαμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής γ) τα δηλωθέντα στοιχεία στην αίτηση είναι αληθή, (δ) τα προσκομισθέντα αντίγραφα των δικαιολογητικών είναι πιστά αντίγραφα των πρωτοτύπων.
 3. Για όσους είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ απαιτείται αντίγραφο κάρτας ανεργίας σε ισχύ (σε περίπτωση ηλεκτρονικής ανανέωσης και αντίγραφο αποδεικτικού τελευταίας ανανέωσης).
 4. Σε περίπτωση μη εγγραφής στον ΟΑΕΔ προσκομίζεται εκτυπωμένος από το Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης – Ασφαλιστικής Ικανότητας «ΑΤΛΑΣ» ο ενιαίος ατομικός λογαριασμός ασφάλισης, Βεβαίωση ενσήμων από το ΙΚΑ και Υπεύθυνη Δήλωση προς την ΈΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SPRIDER STORES στην οποία θα δηλώνεται η διάρκεια ανεργίας.
 5. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2015.
 6. Αντίγραφο τίτλου σπουδών
 7. Για τους υποψηφίους που ανήκουν στις ακόλουθες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού: Άτομα με αναπηρία, Γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, Θύματα trafficking, Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, Μετανάστες, παλιννοστούντες, πρόσφυγες, Άτομα με θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, Αιτούντες άσυλο, Αποφυλακισμένοι, Πρώην χρήστες ουσιών, Οροθετικοί, Άστεγοι, Άτομα που υπόκεινται σε διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή/και λόγω ταυτότητας κοινωνικού φύλου απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ένταξη του υποψήφιου σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού.
 8. Για τους δικαιούχος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος: δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι ο υποψήφιος είναι δικαιούχος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

 

Voucher_Sprider_footer

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr