Ιατρικός Τουρισμός

Voucher ανέργων ηλικίας 29-64. Όλες οι πληροφορίες για να υποβάλλεις σωστά την αίτηση σου

Voucher ανέργων ηλικίας 29-64. Όλες οι πληροφορίες για να υποβάλλεις σωστά την αίτηση σου

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας και είναι ηλικίας 29 έως 64 ετών (δηλαδή έχουν γεννηθεί από 1.1.1952 μέχρι και 31.12.1987).  Μέσω του προγράμματος θα απασχοληθούν 23.000 σε θέσεις εργασίας 60 ειδικοτήτων των 10 πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Κατά την υποβολή της αίτησης:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στην αίτηση τους να επιλέξουν έως 2 κλάδους.  Κατά την υποβολή της αίτησης, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουν την ειδικότητα για το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν. Σε περίπτωση που επιλεγούν θα επιλέξουν την ειδικότητα στην πρώτη συνεδρία συμβουλευτικής.

Στην επιλογή Ατομικό / Οικογενειακό Εισόδημα Φορολογικού Έτους 2015 θα πρέπει να αναγράψουν το ποσό που αναφέρεται στο πεδίο «συνολικό δηλωθέν εισόδημα» (ατομικό ή οικογενειακό) όπως αυτό αποτυπώνεται στον Πίνακα  Γ1 της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα).

Για τον υπολογισμό των ενσήμων θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα εξής :

  • Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάθε έτος επαγγελματικής εμπειρίας ισοδυναμεί με διάρκεια έργου 100 ημερών.
  • Για τα τεχνικά επαγγέλματα  για τους μισθωτούς, κάθε έτος επαγγελματικής εμπειρίας ισοδυναμεί με 100 ένσημα.
  • Για τα λοιπά επαγγέλματα, κάθε έτος επαγγελματικής εμπειρίας ισοδυναμεί με 300 ένσημα για τους μισθωτούς και 12 μήνες επαγγελματική δραστηριότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες (η οποία προκύπτει από την ασφάλισή τους στον οικείο ασφαλιστικό φορέα).

 Περισσότερες πληροφορίες : www.nea-gnosi.gr  ή στο 210 9029780.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr