Ιατρικός Τουρισμός

Voucher Φωκά Ανέργων Ηλικίας 15-29 ετών_Έναρξη Logistic & Υπάλληλος Γραφείου

Voucher Φωκά Ανέργων Ηλικίας 15-29 ετών_Έναρξη Logistic & Υπάλληλος Γραφείου

Το ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στα πλαίσια του Επιδοτούμενου Προγράμματος VOUCHER «ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ» για την ένταξη νέων ανέργων ηλικίας 15-29 ετών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και είναι οικονομικά μη ενεργοί ή άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, προχωράει στην άμεση έναρξη τμημάτων στις παρακάτω ειδικότητες:

  1. Υπάλληλος Γραφείου, Γραμματέας, Στέλεχος Υποστήριξης
  2. Οργάνωση – Διαχείριση Αποθήκης, Logistic Management

Η φάση της κατάρτισης (Ενέργεια Β’) προβλέπει επιδότηση ύψους έως και 1800€ μικτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής αλλά και για να κλείσεις μία από τις διαθέσιμες θέσεις στην ειδικότητα της επιλογής σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο 2109029780 (καθημερινά 09:00 – 21:00) ή να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί.

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Μήνυμα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr