Ιατρικός Τουρισμός

Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού

Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού

Οι υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα καθώς πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο κλάδο, που θα μπορούσε να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της χώρας και τη γενικότερη ελληνική οικονομία.

Το κλειδί για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών που θα λειτουργούν ως αξιολογητές ποιότητας.

Υπό αυτό το πρίσμα η TEMOS HELLAS, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Φορέα ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και την GOLDAIR TOURISM εγκαινιάζουν το πρώτο διεθνές πρόγραμμα που εξασφαλίζει εκπαίδευση και πιστοποίηση στελεχών ως Medical Tourism Facilitators.

Οι Facilitators δημιουργούν πακέτα (ιατρικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες), οργανώνουν την ιατρική συμβουλή και αξιολόγηση των αναγκών του ασθενή πριν από το ταξίδι και την ιατρική παρακολούθηση μετά τη θεραπεία. Δείτε όλες τις πληροφορίες στο Med Facilitators.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προσπάθειες ανάδειξης του Ιατρικού Τουρισμού:

Υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες από Έλληνες γιατρούς

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr